Ehliyetimi Kaptırdım Geri Alma Yolu Varmıdır...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SNR!!!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok ya daaha zaten ıcmem alkole tovbe basıma neler actı :D ve smdı ehlytsız surerkende cevrme falan olursa asla durmam kacarm ara sokakta bırakrım sonra arabyı yurur yoluma devm ederm en fazla 55 lıra ceza oderm cevrmye gırmedm dıe :D

Bir de konuya iyi yönden bak. Ne güzel altı ay boyunca benzin zammından hiç etkilenmeyeceksin, altı ay boyunca akar yakıttan acayip kar edeceksin :).

şimdi anlıyorum seni banada aynısı olmuştu.:D bi süre trafiğe çıkamıyosun sonra ufak ufak yakınlarda gezerken bişey olmuyo:) ama bi çevirmeye denk gelirsen kaçma derim anlat derdini ben 2 kez o şekil yırttım. bi arkadaşımı çağırarak araca cezai işlem uyguladılar. kaçıpta bi kaza yapsan üzücü şeyler yaşanabilir çocukluk etme.kabalık etmeden konuşunca çoğu melek gibi polis arkadaşların.

Alkollü direksiyona geçerken sonucunu düşünmüşündür. Arabaya binmen süpriz olmadı heralde, içerken farkındaydın direksiyona geçeceğinin :)
Sonucu da pek şaşırtıcı olmamalı. Deydi mi şimdi 2 bira için 6 ay, tamda yaz gelmişken arabasız kalmaya :D

mesajda hata:D

3 bira yada 2 extra = 50 promil 2 birayla olmuyor:)

Bir de konuya iyi yönden bak. Ne güzel altı ay boyunca benzin zammından hiç etkilenmeyeceksin, altı ay boyunca akar yakıttan acayip kar edeceksin :).
hahahah bı yandan tabı benzınden yırttım ona cok sevınıyorumm :D :D

Dur ihtarına uymamak sanırım cezası 180 TL civarı bişey olması lazım. Arkadaşım öyle polisten kaçmıştı ehliyetsizken, güzelce plakadan cezayı yolladılar :)

dostum ne içmiştini z bu arada merakk ettim:) menü zengin miydi balık falan var mıydı yoksa birayla fıstık mı sadece:)

benım nasıl canım yanıyor yaaz gelıyo araba suremıcem dıye bıde sız tuz bıber oluyosunz yarama :D bıde arabama onca sey yaptm bodykt setı tavan kaplma jant falan butun yaz gıttı :D napalm bnde mahalle aralarnda ufak ufak surerım hevesımı alırım artık

3 bira yada 2 extra = 50 promil 2 birayla olmuyor:)

İçmediğim için ilgimi de çekmiyor bilmiyorum. Aslında lafın gelişi demiştim. 1 bira bile çok :D

Geri