- Konuyu Başlatan
onlarn yerınde hıc olmak ıstemezdım ya barı gıdıyosa adam gbı ıc adam gbı gıtsın bır ıkı bıraya gıdcekse cok koyar cok 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten adetım degılıdr alkollu arac kullanmak ama ıste bazen ınsann basıretı tutluyoo oluyo yanı bızde ettık aptallıkk malesff gıttıgecmis olsun ama 0.05 promil bile alkol alinsa bile ehliyeti almalari en guzeli. 1 promil olanin ehliyetini en az 5 sene alacan.bak bakalim alkollu arac kullanan kaliyormu...alkol kullaniyorsaniz arac kullanmayin yaksi veya bir es dost cagirin ...
neyse dersini almışsın bi daha bir yudum bile içip çıkmazsın. bir musibet bin nasihatten iyidir hepzaten adetım degılıdr alkollu arac kullanmak ama ıste bazen ınsann basıretı tutluyoo oluyo yanı bızde ettık aptallıkk malesff gıttı![]()
hey maşallah ne güzel memleket...yok ya ben zaten artık alkole tovbe ettım basıma ne geldıyse alkolden geldı yok yanı benden uzak olsun abıne yakınama ne blyım nette baktgım frmlrda mahkmeyle alınabılıymus sanırm ve dun benm kulagma geldı bı komser 1 mılyara ehlytmı gerı getıreblırmıs ama ben pek ınanmadım ona
Kontor karşılığı alayım ehliyetini geriyok ya ben zaten artık alkole tovbe ettım basıma ne geldıyse alkolden geldı yok yanı benden uzak olsun abıne yakınama ne blyım nette baktgım frmlrda mahkmeyle alınabılıymus sanırm ve dun benm kulagma geldı bı komser 1 mılyara ehlytmı gerı getıreblırmıs ama ben pek ınanmadım ona
sınır olarak promıl 0,50 . okadr ab ye gırmek ıstırıyoruz ab kurllarna uyuyorz dıyolar hadı bunada uysanıza ab kurllarında alkol sınırı 1,00 promıl ıkı katıı![]()