Ehliyetime el koydular ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçmiş olsun da anca mı akıllarına gelmiş? sanırım sınavı bekleyeceksin...

geçmiş olsun da anca mı akıllarına gelmiş? sanırım sınavı bekleyeceksin...

Ya öğrenebildiğim kadarı ile yaşı tutmayan yada sınavı geçemeyen birkaç kişide ehliyet almış ve bizim gurupta olanlarda varmış onun için sürücü kursunun o tarihdeki tüm sürücü adaylarının belgeleri iptal olmuş.

geçmiş olsun Aykal tanıdığın bi avukata danışman daha sağlıklı olur nasıl bi haklara sahip olduğuna en doğru cevap verecek olan avukat bence bu benim görüşüm inşallah halledersin gerçekten moral bozucu bir durum

bir avukat ile görüş ve mahkemeye başvurarak maddi tazminat davası aç..! ehliyetime el konulduğu için iş kaybı ve maddi kayıp yaşadım de..! avukata da söyle alacağın tazminatın yarısı senin..! gerisini o halleder..!

bir avukat ile görüş ve mahkemeye başvurarak maddi tazminat davası aç..! ehliyetime el konulduğu için iş kaybı ve maddi kayıp yaşadım de..! avukata da söyle alacağın tazminatın yarısı senin..! gerisini o halleder..!

bu kadar abartmanın yersiz ve gereksiz olduğu kanısındayım.

bu kadar abartmanın yersiz ve gereksiz olduğu kanısındayım.

insanlar sakız kabı eline yapışıyo diye şirketleri mahkemeye verip yuklu miktarda tazminat alıyor ve bu olay küçümsenicek bir şey degil bence mahkemeye vermelisin.
gerci dava kac yıl surer orasını bilemem.

istanbulda popularitesi yüksek " Atilla Sürücü Kursu" ndan ehliyet alanların başınada bu olay gelmişti yanılmıyorsam 3-4 yıl önce..

geçmiş olsun

Ehliyetin Vaaar derdin var arkadaş :D şaka falanmı bu dicemde 1 nisanda geçti :( Geçmiş olsun...

abi geçmiş olsun :(:( Artık sende biz gibisin :)

Son düzenleme:
geçmiş olsun,bence hukuen hakkını aramalısın....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri