arkadaslar bende de egr valfi sorunu var sanirim bir yerlerde okumustum ama simdi bulamiyorum. egr valfi iptal edilisi gibi bir sey di bunu bana buradaki serviste de soylediler ama artik servisle ugrasmak istemiyorum nasil iptal edebilirim avantajlari dezavantajlari konusunda bilgi verirseniz cok sevinirim cunku buradaki(kibris) benzin gercekten kotu ve cok degisken. cok kisa bir surede gene kirlenme yapti. ve sorunun orada olmasini dusunmemin en buyuk sebebiyse cok az ugrastim soyle alkolle bir kabasini aldim araba artik bostayken gaza bastigimda daha iyi devir almaya teklememeye basladi. yani bana ya bu meledi iyi bir temizleme yontemi soyleyin yada nasil iptal edecegimi lutfen cunku hersey guzel bir o kotu mahfediyor beni vallaha. bu arada arabamda katalizor iptali de var ondan da cok cabuk kirleniyordur(iptal etme yoluna gidilecekse de bunun belki bir farki olur diye bilginiz olsun) simdiden tesekkurler. bu arada bu gaza bastigimda ki yigilmayi rolantiden 3000 devire kadar apiyor ondan sonrasinda(3000 devirden) neredeyse hic sorun yok gibi. belki biraz zor devir aliyor diyebilirim ama onemli degil. tabi egrnin iptaliylesanirim bu sorun da ortadan kalkacaktir ki ben de bunu isterim yani tasima suyla degirmen donmez degil mi

Son düzenleme: