EGR Valfi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aras
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İptal ettirmek ha....!!! kim nasıl yapıyormuş bir görsek yaa..? Yazılımla iptal etme şansımız yok oyle bir şeyi desteklemiyor 98 model astra / g aracım.!
Hadi teneke sac kesip kapatalım dedik.. ipttal ettik sandık ya... Arıza lambalarını yakıyor yola cıkınca..!
EE hadi bakalım şimdi nasıl İPTAL ediliyormuş açıklayın arkadaşlar..?

opel özel servisler iptal ediyorlar arıza ışığınada sanırım elektronik egr lere uydurma bi fiş yapılabilir belki lambayı yakmaz... aslında opel gibi otomotiv devi egr otomobili türkiyeye getirmemesi lazım malum yakıt kalitesizliği olduğundan arıza verme olasılığı çook yüksek....

İptal ettirmek ha....!!! kim nasıl yapıyormuş bir görsek yaa..? Yazılımla iptal etme şansımız yok oyle bir şeyi desteklemiyor 98 model astra / g aracım.!
Hadi teneke sac kesip kapatalım dedik.. ipttal ettik sandık ya... Arıza lambalarını yakıyor yola cıkınca..!
EE hadi bakalım şimdi nasıl İPTAL ediliyormuş açıklayın arkadaşlar..?

Tansu usta ve Mehmet Gazihan iptal ediyorlar lamba yaktırmadan konuyu görürlerse yardımcı olurlar...

Bu kadar kötü ve zararlı bişeyse opel neden üretip araçlara taksınki?bence iptal etmeden bi temizleme yöntemini deneyin yinede derim.

tekleme varsa ateşleme sistemini de gözden bi geçirin bence...
geçen sene benim araç da tekleme ve vuruntu yapıyordu önce oksijen müşürünü değiştirdim sonra carbon clear yaptırdım,bujileri yeniledim ve egr valfini kample değiştirdim bir süre sonra gene yapmaya başladı bu sefer de buji kablolarını değiştirdim düzeldi...
bence aklında soru işareti kalmaması bakımından ucuzdan pahalıya doğru ateşleme sistemini iyice gözden geçir...:confused:

tekleme yok sanırım ama rolanti düşük biraz herhalde oda egr den kaynaklanıyor....

1 sene oldu benim yerine sac kesildiğiicin arac parcayı var gibi algıladığından arıza lambası yanmıyor.

Tansu usta ve Mehmet Gazihan iptal ediyorlar lamba yaktırmadan konuyu görürlerse yardımcı olurlar...

bunun bir çözümü varsa paylaşalım lutfen

2001 astra comfortlarda egr iptal olmuyor. Aynı şey benim başımada geldi. Temizletmek çözüm değil çünkü 200-300 km sonra arıza ışığı tekrar yanıyor. İlk marşta çalışan araç egr arızalı olduğu için marşa daha uzun basarak çalışıyor. Tek çözüm yenisini alıp taktırmak.

Geri