Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
06 HK 256 kardeşim senden Allah razı olsun.Geçenlerde egr hakkında konu açtım ve dedimki:Ya birisi bana şu egr denen parçayı tarif etsin veya resmini koysunda bende temizleteyim dedim.Ama kimse cevap vermedi.Bizim burda bi arkadaş sağolsun boğaz kelebeğiile egr denen o parçayı temizledi.Biz pas sökücü kullandık umarım zararı olmaz.Sadece rölantısı yükseldi.Şimdi stop etmiyor çok şükür.
Benim klimamda sorun olduğu için kullanmıyorum.Ama yavaşlayınca stop etti bir kaç kez.Bende formda araştırdım boğaz kelebeği ve egr temizliği yaptırdım.Birde arabanın bu parçaları bir hayli pisti.Belkide ilk defa açıldı ve temizlendi.
anladım, bendede performans düşüklüğü ve klima açıkken yavaşlayınca lambada durunca stop etme oldu, sitede okuduğum yorumlardan bu parçanın temizlenmesi gerektiği kanısına vardım, temizlik yaparken zarar vermeyeyim ve sağlam bi temizlik olsun diye arkadaşlardan bilgi alayım dedim..