egr temizleme nasıl yapılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06 HK 256
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

06 HK 256

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bunlar benim egr resimleri bunları temizleyeceğim, nasıl ve nelere dikkat edeceğim, paylaşımlarınızı bekliyorum
dscn2562.jpg
dscn2563.jpg

wd-40 ı bolca sıkıp manuel olarak kapağı aç kapa serviste bu şekilde yapıyorlardı

kapak derken? manuel olarak nasıl açacağım biraz bilgi verirsen

Kardeş Gerçi Temiz Gibi görünüyor ama :D
Balata spreyiyle de yaptıklarını gördüm kullanma tercihi sana kalmış

resimleri çekmeden önce elini yüzünü tinerle bi sildim, temiz gibi gözüküyo ancak gözlerin içi ve ortadan geçen yuvarlak demir kapkara olmuş...

06 HK 256 kardeşim senden Allah razı olsun.Geçenlerde egr hakkında konu açtım ve dedimki:Ya birisi bana şu egr denen parçayı tarif etsin veya resmini koysunda bende temizleteyim dedim.Ama kimse cevap vermedi.Bizim burda bi arkadaş sağolsun boğaz kelebeğiile egr denen o parçayı temizledi.Biz pas sökücü kullandık umarım zararı olmaz.Sadece rölantısı yükseldi.Şimdi stop etmiyor çok şükür.

temizlemeden önce klima açıkken stop etme gibi sorun varmıydı...

temizlemeden önce klima açıkken stop etme gibi sorun varmıydı...

Benim klimamda sorun olduğu için kullanmıyorum.Ama yavaşlayınca stop etti bir kaç kez.Bende formda araştırdım boğaz kelebeği ve egr temizliği yaptırdım.Birde arabanın bu parçaları bir hayli pisti.Belkide ilk defa açıldı ve temizlendi.

anladım, bendede performans düşüklüğü ve klima açıkken yavaşlayınca lambada durunca stop etme oldu, sitede okuduğum yorumlardan bu parçanın temizlenmesi gerektiği kanısına vardım, temizlik yaparken zarar vermeyeyim ve sağlam bi temizlik olsun diye arkadaşlardan bilgi alayım dedim..

Geri