Egr Iptali

egr'yi bende iptal ettirdim ama 1 ve 2. viteste gaza itina göstermem gerekiyor yoksa araç hoplama yapıyor. ayrıca saygıdeğer ustalarımız, egr iptal işleminin bedeli üç aşağı beş yukarı ne tutar ??
ben 50 ytl ödedim

egr'yi bende iptal ettirdim ama 1 ve 2. viteste gaza itina göstermem gerekiyor yoksa araç hoplama yapıyor. ayrıca saygıdeğer ustalarımız, egr iptal işleminin bedeli üç aşağı beş yukarı ne tutar ??
ben 50 ytl ödedim
nasıl iptal ettiler ?

Ustacım, sizlerle tanışmaya gelmiştim sadece :) Versiyon güncelleme ve egr iptalini de sen söyledin, iyi de yapmışsın, ellerine sağlık.

bende tanıştığıma memnun oldum kardeşim her zaman kapımız sizlere açıkk sanırım yanıma uğradığına değmiştir geldiğin için teşekkür ederim

Soner Usta, Yetkili Servise iptal edin dediğimde yapmadılar, yenisini takıp öyle kapatıyoruz dediler.
Ağabeyin EGR'Yi kapattıktan sonra ben 600 km yol geldim, bazen 80-90 ile bazen 180-190 ile yol aldım, hiç bir sıkıntı da yaşamadım, aksine arabanın rahatladığını hissettim.

sizin kendinizi geliştirdiğiniz servisinizin doluluğundan belliydi, içeri tıklım tıklım dolu, başka yer mi yok Aydın'da. eee insanlar kara kaşına kara gözüne gelmediğine göre sizin bilginize -deneyiminize geliyor.

Teşekkür ederim her şey için, Bende Ankaraya bekliyorum, her zaman kapımız sonuna kadar açık :)

bende tanıştığıma memnun oldum,,çok fazla ilgilenemedim ama kusura bakma artık...eeee gercek dostluklar kavgayla başlarmış derler doğru galiba:) ..yetkili serviste o işi yapamadıklarını bilmiyordum....helal olsun ozaman bize kendimiizi baya geliştirmişik..eeee akıl yetkili sersite değil özel servistedirr:kop: :kop: :kop:

ben 50 ytl ödedim
metsel kardeş nasıl bi zıplama bu açıklayabilirmisinn

maşallah de abi nazar değmesinnnn...ankaraya yolumuz düşerse elbet görüşürüz..ya zaten oepl butip şeyleri yapıyor oms mesala sanki egr mi kullanıyor yooo yarış esnasında egr arızalanac durup onumu temizlicek:kop: :kop:

metsel kardeş nasıl bi zıplama bu açıklayabilirmisinn

şöyle söyleyeyim aracı kontrol edebilmek için debriyaja basmam gerekiyor tekrar " ilkkez şoför koltuğuna geçen biri arabayı zorbela kaldırırda gazı kontrol edemezya buna benzer birşey işte"

nasıl iptal ettiler ?

bu konunun teknik kısmından pek anlamam amam bende sordum nasıl iptal edeceksiniz diye şöyle söylediler; "egr valfını bir musluk olarak düşün işte biz o musluğu kapatacağız" dediler dolayısıyla ekzozdan gelen sıcak hava artık motora girmeyecekmiş. benimde kulaktan dolma bildiğim nekadar soğuk hava okadar iyi performans. bu nedenle kapattırdım ama arıza lambasıda kesik onuda söyleyeyim.

valla benim araba Euro 4 emisyon standardında, yani egsoz gazı maksimum denetimde :) buna rağmen egr iptaline rağmen herhangi bir arıza lambası yanmadı. bu gün de otoyoldan boluya gittik geldik, 200-210 kmlere tırmandık, bana mısın demedi.

bu konunun teknik kısmından pek anlamam amam bende sordum nasıl iptal edeceksiniz diye şöyle söylediler; "egr valfını bir musluk olarak düşün işte biz o musluğu kapatacağız" dediler dolayısıyla ekzozdan gelen sıcak hava artık motora girmeyecekmiş. benimde kulaktan dolma bildiğim nekadar soğuk hava okadar iyi performans. bu nedenle kapattırdım ama arıza lambasıda kesik onuda söyleyeyim.

valla benim araba Euro 4 emisyon standardında, yani egsoz gazı maksimum denetimde :) buna rağmen egr iptaline rağmen herhangi bir arıza lambası yanmadı. bu gün de otoyoldan boluya gittik geldik, 200-210 kmlere tırmandık, bana mısın demedi.

bende çok isterdim arıza lamam aktif olsa sonuçta 30 cıvarında arızayı bu lamba uyarıyormuş. yetkiki servis egr valfı kapatılmaz kapatılsa bile böyle bir uygulama yapamayacaklarını söylediler. tanıdığım özel servise gittim onlar egr yi kapattılar ama lambanın yanacağını söylediler ve 2 km sonra yandıda, döndüm lambayı kestirdim. ya egr yi tekrar aktifleştireceğim yada arıza lambası sorununu çözeceğim.
değerli ustalar ve fikri olan arkadaşlar nedersiniz çözülürmü bu mesele:confused:

Geri