Astra G Njoy 100 000km hiç LPG takılmadı hiç EGR sorunuda olmadı (Allah nazardan saklasın
) şimdiye kadarda hiçbir performans sorunu yaşamadım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallahi imrendim, benim aracım 2003 ve 68binde, vallahi usta değişirsen 3-5 ay sonra yine degisirsin demeseydi belki de degistiricektim...Neyse forum üyelerinin yorumlarına dayanarak biseyler yapıcam...Astra G Njoy 100 000km hiç LPG takılmadı hiç EGR sorunuda olmadı (Allah nazardan saklasın) şimdiye kadarda hiçbir performans sorunu yaşamadım
Yok sadece dedim ki egr'de heralde bişe var dedim benzindeyken bazen yığılıyor dedim kalkışlarda ilk çalıştırmada. bir süre sonra geçiyor. egr'de bişeler var diye düşünerek servise sordum , dediğim gibi lpg'de sıkıntı yaşarsın dediler sadece ama programlama falan ile ilgili bişe demediler.
Vallahi imrendim, benim aracım 2003 ve 68binde, vallahi usta değişirsen 3-5 ay sonra yine degisirsin demeseydi belki de degistiricektim...Neyse forum üyelerinin yorumlarına dayanarak biseyler yapıcam...
maşallah de maşallahşaka bi yana sayılı astra G lerden herhalde ne koltuk gıcırtısı ne EGR sorunu ne performans sorunu hiçbirşey yok
Kardeş senin aracın yakıt tüketimi nasıl? Nerde yaşıyosun?Nasıl kullanıyosun? Benim araç da benzinli, 25-28 kuruş yakıyor ş.içi,yani 9lt/100km civarında...Benzinde yakıt tasarrufu ürünlerinden kullanıyormusun?
Saol
şu anda yol bilgisayarı ort. tüketimi 7.5 olarak gösteriyo yol bilgisayarının verileride kendi yaptığım hesaplamaları tutuyo bu aralar biraz sert kullanmamdan kaynaklı 7.5 oldu normalde 7.1 7.2 oluyodu 6.9 a falanda iniyo ama onu kasmak lazım birazAnkara da yaşıyorum genelde şehir içi kullanılıyo araba işyeri mithatpaşada olduğu için sürekli şehir içindeyiz genelde yumuşak kullanıyorum gaza fazla yüklenmiyorum özellikle yokuşlarda.onun dışında herhangi bir yakıt tasarrufu ürünü koymadık arabaya şimdiye kadar 7500km de bir yağını değiştiriyoruz 15000 de birde bakıma giriyo yola devan
![]()