Eğitimin kalitesi!

Yarın bağlı bulunduğumuz sendikanın şubesi okul önünde "kınama" açıklaması yapacak.

Önce şöyle güzelce bir kınayacağız. Sonra çok çok kınayacağız. Ha baktın olmadı kınarız. Yine olmadı, bu sefer kınarız!

Durum bu, kınarız biz! Cezai yaptırım yok. Polis gelir, araç gider, bir daha gelirler. Aslında hortum fena fikir değilmiş. Gerçekten vurdukça dağılıyor mu ipleri? :)

ah be abi hiç hortumla dalmadın mı:)yakın olsak ben gelirdim sivil yakalar polise teslim ederdim salamazlarda mecbur işlem yaparlardı en azından mahkemeye kadar giderdi:)bildiğimiz bahçe hortumu içinde ip midir tel midir ne var çift kat olurlar 30 metresi 20 tl civarı çok pis yakar:) hatta birde biber gazı ve elektro şok cihazı tavsiyemdir adamı etkisiz hale getirip güzelce estetik ameliyatı yapmanıza olanak sağlar:)

Yapamıyorsun işte! Elimiz kolumuz bağlı, çünkü adımız öğretmen!

İlk gün yoldan geçen bir dallama bize yakışmadığını söyledi. Ulen bilmiyor muyum ben yakışmadığını, ne yapayım! :)

Neyse şaka bir yana inşallah daha fazla büyümez.

Yapamıyorsun işte! Elimiz kolumuz bağlı, çünkü adımız öğretmen!

İlk gün yoldan geçen bir dallama bize yakışmadığını söyledi. Ulen bilmiyor muyum ben yakışmadığını, ne yapayım! :)

Neyse şaka bir yana inşallah daha fazla büyümez.

büyümesin tabi birinin canı yanmadan onlarıda toplasalar keşke artık insanada bıkkınlık geliyor trafikte varlar sokakta varlar bu yüzden doğum kontrolü yaygınlaştırmakta fayda var ama devlet büyüklerimiz meydanlarda 3 çocuk 4 çocuk diye bağırıyor çocukların durumları ortada malesef:(

Öğretmenleri veli ile öğrenci arasında şamar oğlanına çevirirsen sonuç bu olur.Kızmak yasak bağırmak yasak herşey yasak sadece not ver geçsin.Disiplin ve yaptırımın olmadığı yerde ne başarı olur ne de eğitim olur.söylenecek çok şey var ama hangisini söyleyelim ansiklopedilere sığmaz...

Ah hocam ah şu gördüğün var ya ahraz ı dillendirir derler ya ha işte buda adamı ip gibi eder sülün gibi görünmesine yardımcı olur :D

untitled.png

Durmak yok arkadaşlar , koyunluğa devam ...

Ah hocam ah şu gördüğün var ya ahraz ı dillendirir derler ya ha işte buda adamı ip gibi eder sülün gibi görünmesine yardımcı olur :D

untitled.png

4 kişiye 6 metre boru, bir de bunları usulüne uygun kullanacak bir "Çeki Çen" bulduk mu tamamdır! :)

4 kişiye 6 metre boru, bir de bunları usulüne uygun kullanacak bir "Çeki Çen" bulduk mu tamamdır! :)

Yok yaw Çeki filan hiç gerek yok. İnsanlık öldü mü? yakın olsan bir iki el çıkarım hayrına amacımız eğitime katkımız olsun :D her şey Eğitim ve Öğretim için :D

untitled.png

Aha işte övgüyle bahsedilen malzeme. Ben bundan enkazın kalorifer sisteminde kullandım, sıcağa da soğuğa da çok dayanıklı olduğuna göre kendini bilmez saygısızlar üzerinde süper iş görür :sopa:.

Babamın kulakları çınlasın abim bir gün fasulye tarlasında o zaman çiftçilik ölmedi idi. Kuru fasulye bizi ülkemizde yetişirdi yani Türkiye'de neyse babam ile güneşten korunmak için yaptı çardakta oturduk çay içiyoruz birde bizim eşek var. Onunda arkasında fasulyelerin arasındaki otları koparmak için kara sapana benzer bir şey işte. Eşek gidiyor ama başında kimse yok tarlanın son ucuna kadar gidiyor sonra geri başka çizgiye geçiyor hayvan...

Babam aynen şöyle dedi. Şu gördün eşek var ya dedi sopayı yedi bak çizgiden nasıl gidip geliyor dedi. Ama kardeşin var ya dedi bu eşekten daha çok sopa yedi ama hala gideceği yeri bilmiyor dedi :D

Kıssadan hisse ;)

Geri