Efeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee iyi doğdun Len :) iceboy_003:P

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
efeee numaranı ben verdim sevda ablaya ehuehueheuehue :D:D:D:D:D nese iiyi olmuşş bi işe yaramışş hehehehehe :kop:

""Evett:(
aramada baktım ama göremedim ya Kadir aramada da çıkmayınca yaptım bölee hataa:( ""

Merak etme sevda abla onuda ben açtım yabancı değil :kop: :kop: :kop: tam gece yarısı açtım ehueheuheueheuehue :) :) :) sağlık olsun:D doğum günü olurda benden kaçarmı heeççç :kop:

nıce senelere efeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D dogum gunun kutlu olsun :D

dogum gunun kutlu olsun efee bak bu kadar sevenın varmıskı 2 tena baslık acılmıs :D

sevenlerimi bende seviyorum Melii...bu arada teşekkürler kutladıgın icin

o kadar güzel olduki telefon..keşke Sevda kayıt yapmış olsada dinlesek konuşmayı..yerlere yatarsınız:D

tahmin edioyorum cnm :D banada bir zamanlar yapmıştı :) bende bu kim diorum telefonde ehueheuehe :kop: dünde serkan aradı ölee konuşuorda tanımıorum diorum buda kızor lan telefon numaranı verdiğin kişileri bilmiomusun die :kop: ölünmü öldürünmü en az 2000 kişide var telefon numaram ehue :kop: :):):):)

""Efe Aksoy ...Seni Türko şarkısı eşliğinde sahnelere bekliyoruzzzz hayranlarınn parçalıyor kendini:D e hadiii süs püs duşş bitir artıkk:D

Mutlu Yılllaaarrr güncel;)""

mutlu yıllar efe

efe canım kardeşim doğum günün kutlu olsun,özür dilerim bitmek bilmeyen modem problemim yüzünden çok zor şartlarda girip çıkıyorum yeni yaşında herşey gönlünce olsun..

Geri