Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar aracıma vites altı led yapacam elektrikçi bir kabloyu bağlamak için 30 tl istiyor ben bu ledin kablosunu çakmağa nasıl bağlayacam lütfen yardımcı olun
Çakmaktan elektrik alırsanız kontağı çevirince yanar kontağı kapatıp kapıyı açarsanız söner daha iyi anlamak için çakmaklığa bir şey bağlayın ne zaman elektrik gelip gidiyor kontrol edin
Çakmaktan elektrik alırsanız kontağı çevirince yanar kontağı kapatıp kapıyı açarsanız söner daha iyi anlamak için çakmaklığa bir şey bağlayın ne zaman elektrik gelip gidiyor kontrol edin
[quote author=ciltin link=topic=7053.msg184913#msg184913 date=1368451976]
Yeterli zaten çakmaklıkta orada çakmaklığın + kablosundan lambaya elekrik bağladığınızda yanacaktır.
[/quote o zaman çakmağa gelen kablonun plastiğini sıyırıp ledin kablosunu direk bağlayacam teşekkür ederim
Arkadaşlar sedanlarda soket orda ve denerseniz 2 uçta enerji var ve olması gerektiği gibi çalışıyor, çakmakla uğraşacağınıza elinize bir led alıp sokette denerseniz doğru uçları bulup yeni alacağınız ledleri veya servis yedek parçadan alacağınız orjinal aydınlatmayı bağlayabilirsiniz. Öakmakla uğraşmanıza gerek yok. İlk sayfalarda fotoğrafıda paylaşılmıştı.
Arkadaşlar sedanlarda soket orda ve denerseniz 2 uçta enerji var ve olması gerektiği gibi çalışıyor, çakmakla uğraşacağınıza elinize bir led alıp sokette denerseniz doğru uçları bulup yeni alacağınız ledleri veya servis yedek parçadan alacağınız orjinal aydınlatmayı bağlayabilirsiniz. Öakmakla uğraşmanıza gerek yok. İlk sayfalarda fotoğrafıda paylaşılmıştı.
Merhaba ben daha bu gün söktüm baktım soketi göremedim emin misiniz soket olduğuna ben çakmağa bağlamak istemiyorum sedanlarda soketin tam yerinin fotoğrafını verebilirsen çok sevinirim