ECOTECH,Mİ TWİNPORT,MU (G) kasa..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ergin967
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ergin967

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dostlar,g kasada kullanılan 2 tip motorun ( ecotech, twinport) özelliği nelerdir? hangisi daha az yakar,hangisi daha performanslı,daha sessiz ikisinden hangisi daha çok tercih ediliyor? şimdiden teşekkürler..

ecotech daha sessizdir bence triger seti kayışlı olduğu için ama bu 60 bin km de bir seti değiştirmen gerektiğini gösterir twinport zincirli olduğu için zincir sesi geliyor motordan ama onda triger değiştirmek gibi bir sorun yok...

bi twinport cu olarak.. cok yakip az gitiyo derimmm

Twinport motor ecotec motordan ortalama %6 daha az benzin yakıyor ve %3 oranındada ecotec motora oranla daha fazla güç üretiyor. Motor sesindede twinport daha fazla gürültülü.

ecotec dersem corsama ayıp olur tabikide twinport

tabiki Ecotech bomba yaaa modifiye olayında da iyi daya modifiyeyi gitsin :D

ecotech tabikii abi arabanın çalıştığını anlayamıyoruz modifiye ye de daha yatkın

modifiye olayını bilmiyordum bak.... :)

Dünya'nın en iyi ve en sessiz motorlarından biridir: Ecotech tabiki.

twinportta motor seçeneklerinin hepsi triger zincir değil. Örneğin 1.6lar zincir değil. 1.6 ecotec astra G'de kullandım 2 yıldırda 1.6 twinport astra h kullanıyorum. Çok fark beklemeyin performans açısından ancak H kasa eski aracıma G 1.6'ya göre biraz daha canlı eskisi gibi alt devirlerde sönük değil gaza geç tepki vermiyor. Ve ve en önemlisi yakıt tüketimi çok farklı çok daha iyi ortalamam 15000km (onbeşbin) dir yol bilgisayarını sıfırlamadım anlık 1-2 günlük değil yani 7lt _ 196 krştur. Eskisiyle 30ytl'ye gittiğim yolu bunla 20-25e gidiyorum. modifiye içinse twinport olmayan motora daha çok seçenek var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri