Merhabalar. Bugün 2005 model Vectra C aldım. Ama Ecotec yazan plastik motor kapağı sallanıyor. Yenisi netten araştırdım bulamadım. Bildiniz varsa kargo ile alabilirim. Teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle hayırlı olsun,inşaallah kazasız belasız kullanmak nasip olur. Sakıncası yoksa kaça aldınız, araba hakkında ilk izlenimler nasıl, ben de b kasayı satıp c kasaya terfi etmeyi düşünüyorum ama nedense çevremdekiler 2000 motordan sonra çok hantal gelecek diye gözümü korkutuyorlar.Merhabalar. Bugün 2005 model Vectra C aldım. Ama Ecotec yazan plastik motor kapağı sallanıyor. Yenisi netten araştırdım bulamadım. Bildiniz varsa kargo ile alabilirim. Teşekkürler.
Merhabalar. Bugün 2005 model Vectra C aldım. Ama Ecotec yazan plastik motor kapağı sallanıyor. Yenisi netten araştırdım bulamadım. Bildiniz varsa kargo ile alabilirim. Teşekkürler.
Hayırlı olsun arabanız müzik sistemi CDC40 Opera ise tadından yenmez o araba, AFL si bile vardır... Ecotec kapağı ise 150 160 lira civarı, sanki biraz tuzlu gibi...
@akdağ
Hocam kullananlar pek de geberik arabalar olmadığını söylüyor 1.6 motorun. Ben Vectra B nin 1.6 motorlusunu kullandım, hiç de anlatıldığı gibi hantal değil. Sadece 2.0 motor düşük devirde de canlı iken 1.6 biraz devirli kullanıma ihtiyaç duyuyor, gerektiğinde yüksek devire çıkarak arabaya atiklik kazandırabiliyorsunuz, ama genel olarak hem boyutundan hem de motor hacminden ötürü sakin karakterli arabalardır Vectra C 1.6 lar.
Cevaplar için teşekkür ederim. 2005 model 4 parça boya var. öğretmenden aldım. 145.000 km de. 1.6 motor ve LPG atiker. En iyisi sizlerin olsun inşaalah.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 11:04 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 11:02 ----------
Teşekkür ederim. CDC40 Opera olarak arama motorundan baktım aynı sisterm. Ama AFL anlayamdım önemli birşeymidir.
AFL direksiyonu dönderdiğinizde sağa sola dönen far anlamına gelir, virajları aydınlatma özelliği var.
Teşekkür ederim. Ama sanırım yok. Çok anlamıyorum 2005 model 1.6 cpmfort modeli.