ecotec mi digerlerimi?

corsa1.012v

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar benim merak etigim bi konu var, acaba ecotec ve diger opel motorlari arasinda ki fark nedir, hangileri daha kaliteli daha economik daha uygun, bilgisi olan varsa yardim edebilirmi tesekurler

twinport lar ecotech lere göre daha performanslı ve daha az yakıyorlarmış o yüzden twinport

hepsi ecotec değilmi?

twinport lar ecotech lere göre daha performanslı ve daha az yakıyorlarmış o yüzden twinport
twinport motorun perf daha iyi ama parçası çok pahalı eğer opelin sorunsuz motorunu istiyosan en iyi motoru ohc ve dohc(sfi) motordur

valla sunu söylemek gerekirse opel ecotec e gectiğinden beri satıslarında azalmalar oldu nedeni mesela 150hp vectra oldu 136hp ne oldu beygir kaybı... ve adamlar 1hp nin hesabını yaparken opel 14hp kaybettirdi. Ecotec diyince az yakan anlamı geliyo ama alakası yok twinport hakkındada yorum yapamıyacam daha twinport motor arabam olmadı ama opel ecotec e geçerek büyük bir yanlıslık yaptı...

bilgileriniz icintesekurler arkadslar

Benim bildiğim twinportlar sadece kalkışlarda daha performanslı onun harici ara hızlanmalarda ve yüksek hızlarda ecotec daha iyi gidiyor.Özellikle ara hızlanmaları.SFI motorlara gitmiyorum onlar en iyisi bence emisyon normları nedeniyle yerini ecotec'e bıraktı.

valla kardes sen demissin ki twinportlar daha atik kalkıslar da yüksek hız için ecotec daha iyimiş ama yani şahsi düsüncelerim arabanın kalkıslarda atik olmasının mantıklı açıklaması torkunun yüksek olmasıdır. Ama son hız da beygire bağlıdır...

Nerde o eski SFI' lar...

ah..........ah.............. nerdeeeeeeeeee................

Geri