Ynt: Ecoflex olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
body kiti çok kötüymüş be aracın :-[
body kiti çok kötüymüş be aracın :-[
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanırım makyajlı kasalarda ecoflex aracın start&stop olduğunu gösteriyoruguur link' Alıntı:Sanırım makyajlıların hepsi Ecoflex.Normal cdti ile ecoflex farkı nedir ?
firstemperor link' Alıntı:sanırım makyajlı kasalarda ecoflex aracın start&stop olduğunu gösteriyor
start&stop da fiyat farkı isterlerdi zaten . istemediyseniz öyle gelmez.uguur link' Alıntı:Biz start stop istemedikaraç nasıl gelecek merak ettim açıkçası
bana sürpriz olacak
![]()
ben anlam veremiyorum opelin bu işlerine. ruhsatta cdti yazıyor, katalogda dte, motor üzerinde ecotech,forumda ecoflex. ilginçonderak link' Alıntı:opel'in asta j ile birlikte dizeline verdigi motor ismi ecoflex..
astra h ve oncesi olan dizeline verdigi isim cdti idi..
- startstop sadece bi opsiyon2011 sonrasinda aracin maliyetini dusurmek icin opel parca cikarmaya basladi astraj'den... o ara bu yazida sokuldu gitti..
- bakalim 136 beygirlik dizel gelince adi ne olacakteco gibi bisey olur die dusunuom..
firstemperor link' Alıntı:ben anlam veremiyorum opelin bu işlerine. ruhsatta cdti yazıyor, katalogda dte, motor üzerinde ecotech,forumda ecoflex. ilginç