ECN 190107 arıza kod

Bülent kardeşim Chip söktükten sonra düzeldi inşallah?
Selim bey söyle birsey oldu , chip i söktüm fakat tekrar yapti sanirim chip takili oldugu zamandan kalan birikintiler, fakat benim DPF nin dolu olduguna kanaat getirdim zaten ariza isiginin beraberinde yakit artisi artti devir yükseldi bende ciktim otobana taktim 4. vitese 3100 devir civari 30km kadar gittim hersey düzeldi..DPF acildi bugün ise 2 adet 500ml lik (1Lt) DPF reineger aldim depoya ikisini birden koyup fulleyecegim iyice temizlesin bakalim bildigim kadari ile normalde 600° dercede temizlenen filtreyi 400° detemizliyormus, birde DPF yi cikartsam normal susturucu taksam ariza isigi yakarmi birde siyah duman atarmi? 30km den sonra 3-4 gündür sorun yok normal ariza isigi yok..ilk isik yandiginda servis hata kodunu sildi 50 euro aldi hala uykularima giriyor;)

İlginç olanı uzun yolda olduğun halde temizlememesi,neyse inşallah birdaha olmaz,lakin Bülent Kardeşim aman ha DPF sökme orası Türkiye değil,mazallah biliyorsundur ki ufak bir hata olsa polis aracı komple inceleybiliyor ve burdakiler gibi sorumsuz değiller. Adamların TÜV bilgisivar,gerektiği yerde TÜV den çıkan aracı dahi tekrar kontrol ettiklerini gördüm.Arkadaşın yanlış parkında tekerden tut tüm aracı incelediklerini bilirim,Ve muazam cezaya tabii olursun trafikden men edilirse Sıfırdan TÜV e girersin ki o zaman O TÜV bildiğin TÜV olmaz en ufak hatayı dahi büyütürler,zor geçersin

İlginç olanı uzun yolda olduğun halde temizlememesi,neyse inşallah birdaha olmaz,lakin Bülent Kardeşim aman ha DPF sökme orası Türkiye değil,mazallah biliyorsundur ki ufak bir hata olsa polis aracı komple inceleybiliyor ve burdakiler gibi sorumsuz değiller. Adamların TÜV bilgisivar,gerektiği yerde TÜV den çıkan aracı dahi tekrar kontrol ettiklerini gördüm.Arkadaşın yanlış parkında tekerden tut tüm aracı incelediklerini bilirim,Ve muazam cezaya tabii olursun trafikden men edilirse Sıfırdan TÜV e girersin ki o zaman O TÜV bildiğin TÜV olmaz en ufak hatayı dahi büyütürler,zor geçersin
Selim bey,
valla cok haklisiniz biliyorsunuz Alman devlet yönetimi vergi ve cezalar üsütüne kurulu hapse bile atarlar adami..uzun yoldada hic basmadim 2000 devirin biraz üstünde seyrettim sanirim dönüstede iyice doldu belki biraz 50 km kadar bassaydim temizlenirdi neyse kismet diyelim simdilik bir sorun yok DPF temizleyicide ekledim umarim sorunsuz kullanirim..yardimlariniz icin tesekkürler..

Geri