Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fan müşürü arızası diye biliyorum. Afr ayarını mutlaka yaptırın. Lpgyi ayarlatırken ısınmadan lpgye geçmesin ve 4000 devirden sonra benzine geçecek şekilde olsun ayarı
Fan müşürü arızası diye biliyorum. Afr ayarını mutlaka yaptırın. Lpgyi ayarlatırken ısınmadan lpgye geçmesin ve 4000 devirden sonra benzine geçecek şekilde
Fan müşürü arızası diye biliyorum. Afr ayarını mutlaka yaptırın. Lpgyi ayarlatırken ısınmadan lpgye geçmesin ve 4000 devirden sonra benzine geçecek şekilde olsun ayyü
Fan müşürü arızası diye biliyorum. Afr ayarını mutlaka yaptırın. Lpgyi ayarlatırken ısınmadan lpgye geçmesin ve 4000 devirden sonra benzine geçecek şekilde olsun ayarı
internette biraz aratınca bu çıktı karşıma siz opcom tech2 yada mdi ile detaylı kodlara bakın çıkanı yazarsanız daha iyi olur ecnyi çeviriken hata yapılabiliyor.
internette biraz aratınca bu çıktı karşıma siz opcom tech2 yada mdi ile detaylı kodlara bakın çıkanı yazarsanız daha iyi olur ecnyi çeviriken hata yapılabiliyor.
yaşadığım yerde rampa çok. lpgde kullanınca vites geçişleri için 40 devirin altına hiç düşmüyorum. bu durunlarda da bilgi ekranını kontrol ettiğimde anlık tüketim 25-27 lt altına düşmüyor benzindede eksilme oluyor lpg bitene kadar.