Ecn 070401 arıza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan salihoz1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

salihoz1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu sabah fren gaz yarım kontak şekilde arızaya baktım bu çıktı forumumuzdaki arıza kodları konu başlığından aradım fakat bulamadım bilen arkadaşlar arızanın açılımının ne olduğunu biliyorlarsa yardımcı olursanız sevinim şimdiden sağolun

Aracınızda cruz kontrol varmı? debraj svici sinyal hatası veriyor

evet cruze kontrol var fakat hiç problemim yok hepsi çalışıyor sorunsuz herhangi bi gösterdege problem göstermiyor

aracımda bi sorun olduğu için bakmadım sadece merak etmiştim gaz fren yarım kontrak ile arıza kodu bakmasını baktığımda bunu gösterdi yoksa sürüş olarak algıladığım bi sıkıntı flan yok

o zaman sorun etmeyin,bu arzıa swich akım voltaj düşüklüğü veya yüksekliği sinyal arızası olarak veriyor sorun yoksa takmayın kafanıza o zaman

yani cruz kontrol olarak mı bu arıza bilgisi yoksa debriyajla mı alakalı

Sen şikayetim yok diyorsun,
Debraj müşürü görevi,debraja basıldığında beyine sinyal yollar,burda debraja basıldığını bilir ve motor devrini düşürü(çünkü vites geçişlerde devirin düşmesi gerek)daha rahat vites geçişlerini sağlamak için. bozuk olduğunda devir ani düşmez hatta frene bastiğinizda motor stopa kaçabilir. Ama siz sorun yok diyorsunuz.bana kalırsa genede 40tl lik parça elektrikciye baktırırm sorun parça kaynaklı ise değiştirtirim

Geri