Ebay 10 günde teslim etti...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan csoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
csoft' Alıntı:
Abi sen ziyeret edecen diye arızamı çıkartalım araçta sen gel yahu bekleme arızayı felan..
İşin şakası tabiki yine de teşekkürler ... :good: :rock :alkis:

bu tech2 bizim bildiğimiz tech2lerden biraz farklımı yoksa banmı öyle geliyo.

Bildiğiniz Tech2 ler hangileri ???

Selam dostum bildiğimiz Tech2 diye kast ettiğin şu ekranlı olanlar ise evet farklı bu cihazı bir bilgisayar aracılığı ile kullanıyorsun diğeri ise bir bütün sadece araca bağlaman yetiyor, bu cihaz bilgisayarda yüklü olan program ile araç arasında bir nevi haberleşme sağlayan aparat...

hayırlı olsun cumhur arabanı satsanda olsun yarın bigün belki yine alırsın basit şeyleri kendin yaparsın güle güle kullan

Kargosu 40$ tutmuş zaten 10 değil :) Almanyadan gelen malzeme de eğer 2kg dan aşağı ise 10 eur u geçmez ama deutschepost ile gönderilmesi lazım 10-20 günde elinde olur. Gelen malzemede fatura varsa ve 100 usd den aşağı ise gümrüğe tabi olmaz direk kapıya gelir veya postanemizde paketiniz var gelin alın diye mesaj bırakırlar kapıya.

arkadaşım çinden ürün aldı ve fiyatı 320 ytl idi ve 25 günden beri bekliyoruz ama gelmedi.acaba gümrüğe takılmışmıdır. ne yapmamız lazım bu konularda bilgim yokta bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi acaba

100 doların altında oldugu için gümrük sorunu yaşanmıyor.

TIS2000 yazılımı bende var. ebaydan aldım bende. çok güzel bir yazılım 10 liradan biraz fazlaya aldım sanırım. 10-15 gün içinde de geldi. linkini bulursam yazarım buraya. 2cd toplamda.

Geri