Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam dostum bildiğimiz Tech2 diye kast ettiğin şu ekranlı olanlar ise evet farklı bu cihazı bir bilgisayar aracılığı ile kullanıyorsun diğeri ise bir bütün sadece araca bağlaman yetiyor, bu cihaz bilgisayarda yüklü olan program ile araç arasında bir nevi haberleşme sağlayan aparat...
Kargosu 40$ tutmuş zaten 10 değil Almanyadan gelen malzeme de eğer 2kg dan aşağı ise 10 eur u geçmez ama deutschepost ile gönderilmesi lazım 10-20 günde elinde olur. Gelen malzemede fatura varsa ve 100 usd den aşağı ise gümrüğe tabi olmaz direk kapıya gelir veya postanemizde paketiniz var gelin alın diye mesaj bırakırlar kapıya.
arkadaşım çinden ürün aldı ve fiyatı 320 ytl idi ve 25 günden beri bekliyoruz ama gelmedi.acaba gümrüğe takılmışmıdır. ne yapmamız lazım bu konularda bilgim yokta bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi acaba
TIS2000 yazılımı bende var. ebaydan aldım bende. çok güzel bir yazılım 10 liradan biraz fazlaya aldım sanırım. 10-15 gün içinde de geldi. linkini bulursam yazarım buraya. 2cd toplamda.