easytronic çok kötü...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dimi yani, her yıl şöyle geri dönüp baksak ne gereksiz şeylere para harcıyoruz. ama her gün kullandığımız araçta debriyaj olmaması bence büyük rahatlık. isterse biraz sarssın. yada çabuk bozulsun önemli değil.
kaldıki ben 35bin kmdir kullanıyorum easytronic bozulcak gibi durmuyor. ama yapısı itibariyle konforsuz. tam otomatik gibi değil. ve olmasıda beklenmemeli. ş.içi manuel tercih ediyorum.

30-40 bin tl para verip bir de üstüne debriyaja ben mi basacağım:D

easytronictede vitesle oynayabilirsin sadece debriyaj yok

ewt haklısn düz kullanmak çok zevkli:D

arkadaşlar bu işe yeni bi yorum daha getireyim. Bence ET veya Active select şanzuman için fark ödenmese herkes bunlardan birini tercih eder...

önyargıları yıkmak çok zordur hayatında hiç otomatik araba kullanmamış biri ben hayatta otomatik araba kullanmam, manuelin zevki bambaşka diyebiliyor oysaki farkında değil ki otomatik araba büyük rahatlık

önyargıları yıkmak çok zordur hayatında hiç otomatik araba kullanmamış biri ben hayatta otomatik araba kullanmam, manuelin zevki bambaşka diyebiliyor oysaki farkında değil ki otomatik araba büyük rahatlık

ben de özetle böyle demek istemiştim :)

2007 astralar çok yığılıyodu ama bu ssorunu 2010 da gidermişler vitesin geçtiğini bile hissetmiyosn...

Geri