Arkadaşlar malum artık her şey bu e devlet sistemi üzerinden verilmeye başlandı lakin arkadaş bu sistem hatalarından içim şişti. Durmadan teknik bir nedenden dolayı mesajını görmekten içim dışıma çıkıyor. Şu sistemi yapıyorlar bari birde düzgün çalışmasını sağlasalar olmaz sanki o kadar şeyi içine yükle vatandaş şifre alsın ama sistem sürekli hata mesajları ile karşılasın iyi de o zaman bu sistemin amacı ne? Sadece vatandaş para ödesin şifre alsın mı? Pes yeminle. Şu ülkede bir şeyler de artık doğru düzgün hizmet versin. :sopa:
bazen bende de bazı sitelerine yönlenirken tek tük sıkıntı olsa da genelde eskiden çok daha iyi çalışıyor.
dün bir bakayım dedim; girer girmez son zamanlardaki siber saldırılar nedeniyle şifrenizi değiştirmenizi tavsiye ederiz şeklinde bir uyarı mesajı.
arkasından baktım tarih 21 aralıktı galiba meçhul bir IP den benim hesaba sızma girişimi olmuş ama girememiş.
sonra hanımın hesabına girip onun şifreyi de değiştirdik. onun hesapta da biraz gezindik hiç bir sıkıntı yaşamadık.
bu mesaj sanırım tüm hesap sahiplerine gönderilmiş, girmeyen arkadaşlar da hesaplarına girip şifrelerini gözden geçirirlerse iyi olur.
şifreyi değiştirdim, baya uzunca aklıma gelen her yere girip baktım hiç sıkıntısız çalıştı.
siteyi çok geliştirmişler, hemen hemen her bilgiye oturduğun yerden ulaşabiliyor, çoğu işlemi yapabiliyorsun.
eskiden bende de çok olurdu, bu sıkıntıların temeli genelde sanırım internet altyapısı ile ilgili. tıkladığın bilgiye ait siteye ulaşamadığı zaman sebep ne olursa olsun teknik nedenlerden diye otomatik bir bilgi çıkardı.
ayrıca not olarak ekleyelim; hesabınıza internet adresinizi ve telefon numaranızı eklerseniz şifrenizi unutsanız bile yeniden şifre almak, değiştirmek için sıkıntı yok.
çıkan adımları takip ederek yeniden şifre alabiliyorsunuz sanırım.