- Konuyu Başlatan
Dilekçe niteliği taşımadığı için başına eminim bir genç memur verilmiştir oda aklı yettiğinçe samimiyetle cevaplamıştır.Sizi gayet ii anlıyorum ve hak veriyorum.
Bu gün sabah Tv yı actım reklam filan önemsemiyor dırek yazıyorum Fatih PORTAKAL ın sunduğu sabah proğramını seyrettim o kadar güzel eleştiriler yaptı ki mesela'' Afyondaki patlamada şehit olan askerin ailesine doğal afet nedeniyle sehit olmuştur.''yazılmış bunu yazan koskoca Genel Kurmay sırf tazminat ödememek için ardından moralim bozuldu TRT yı acayım dedım kadın programı izlemekten iidir..Bu seferde mesliste bir konu görüşülüyor BDP li bir bayan vekil o kadar sorunumuz bitti alakası olmayan bir konusma yapıyor ''Sayın Abdullah öcalan ve ceza evlerindeki kardeşlerimiz aclık grevinde en kısa zaman da serbest bırakılsın her gun bır kardesımız ölüyor diyor'' ve bunu bizi temsil eden vatandaşın içinden seçilmiş en aklı başında insanlar topluluğu gördüğümüz meclisimizde oluyor ve hepside dinliyor ...Bunları dinledim ve sizin sorunuza da bir nebze cevap olacağını düşünüyorum...
Bunları yazarak amacım forumda politika yapmak değil elbetteki opel forumu ancak yasadıgımız topluma ve sorunlara da kulak asmamak elde değil ...
Sadece yazılarını okuduğum için ne kadar samimidir değildir bilemem ama sizin bu konudaki yazınızı okuyunca bir kemal sunal fiminde daktilo başında ağzında sakız elinde şişle kazak ören bir memurehanım vardı birden o canlandı gözümün önünde

Diğerlerine gelince, malesef hem iktidar hem muhalefetin işine geliyor o niteliği belirsiz canlıların bu tip açıklamaları.Yarın palavra atacak malzeme bulamazlar.