e-devlet sistemi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu gün emeklilik işlemlerimi kontrol edeyim diye girmek istedim, geçen sefer değiştirmemi istediği için değiştirip telefona kayıt ettiğim şifreyi şimdi kabul etmiyor.

Bende dün gece aynısorunu yaşayınca isynlara başladım işte :)

e-imzada ne gibi bir sorun var? Ben aynı şifreyi yıllardır kullanıyorum.

Bende öyle yapıyordum nedense yanlış dedi ondan sonra normal şifre kullanmaya başladım o da ayrıbir muamma.Sonuçta girişi sıkıntı, hiç bir bilgiye ulaşılamıyor bunu da sadece ben demiyorum.Tamamen gereksiz bir şey.

sgk ve bagkur günlerini falan e devlet sifresi girmeden görebilirsiniz edevlet bunlar harıcı pek bi ise yaramıyordu artık kimse kullanmıyor zaten:D

bu gün emeklilik işlemlerimi kontrol edeyim diye girmek istedim, geçen sefer değiştirmemi istediği için değiştirip telefona kayıt ettiğim şifreyi şimdi kabul etmiyor.

bayağı bir deneme ve uğraştan sonra en son olarak, 4 liraya düştüğünü duyunca uğraşmaya gerek yok gidip pttt den yenisini alayım dedim.

durumu ptt deki memura anlatınca SİSTEM 3 AY GİRMEDİĞİNİZ ZAMAN ZATEN ŞİFREYİ İPTAL EDYOR dedi.
ben asıl o an şaşırdım. devlet çok güzel bir soygun düzeni kurmuş, bu ülkede kaç kişinin sürekli e devletle işi olacak.
demek ki ayda yılda bir işimiz olunca girceğimiz için arada bir şifre iptal olmasın diye laf olsun girişleri yapmazsak her seferinde yeni bir şifre almak zorunda kalacağız.

ayda bır kere gırıs yapmak gerekıyor aksı halde sıfre ıptalı oluyor..
Şımdılık benım ıcınde dava zamanlarına bakmaktan baska bır ıse yaramadı bırde hava durumu gosterıyor:) ıletısım kurmak ıstersenızde basbakanlık cumhurbaskanlıgı adalet bakanlıgı gıbı bır kacı karsınıza cıkıyor malıye tapu vs sanırım bılgı ıslem olarak hala hazır değil bu konuda istek yazılsa emınım bır calısma olacaktır..

ayda bır kere gırıs yapmak gerekıyor aksı halde sıfre ıptalı oluyor..
Şımdılık benım ıcınde dava zamanlarına bakmaktan baska bır ıse yaramadı bırde hava durumu gosterıyor:) ıletısım kurmak ıstersenızde basbakanlık cumhurbaskanlıgı adalet bakanlıgı gıbı bır kacı karsınıza cıkıyor malıye tapu vs sanırım bılgı ıslem olarak hala hazır değil bu konuda istek yazılsa emınım bır calısma olacaktır..

Ben bu konularda gereklişikayeti yaptım.Bana verilen cevap bir resmi kurumdan değil sanki yan komşunun verdiği cevabın konuşma şeklindeydi :) Tabiri caizse mahalle şivesiyle :)

e devlet sisteminde kayıt için geriye dönük bir çalışma yok,
sadece e devlet alt yapısına bağlanan kurumların sistem devreye girdikten sonraki işlemleri sistem alt yapısına kaydediliyor.

Dilekçe niteliği taşımadığı için başına eminim bir genç memur verilmiştir oda aklı yettiğinçe samimiyetle cevaplamıştır.Sizi gayet ii anlıyorum ve hak veriyorum.
Bu gün sabah Tv yı actım reklam filan önemsemiyor dırek yazıyorum Fatih PORTAKAL ın sunduğu sabah proğramını seyrettim o kadar güzel eleştiriler yaptı ki mesela'' Afyondaki patlamada şehit olan askerin ailesine doğal afet nedeniyle sehit olmuştur.''yazılmış bunu yazan koskoca Genel Kurmay sırf tazminat ödememek için ardından moralim bozuldu TRT yı acayım dedım kadın programı izlemekten iidir..Bu seferde mesliste bir konu görüşülüyor BDP li bir bayan vekil o kadar sorunumuz bitti alakası olmayan bir konusma yapıyor ''Sayın Abdullah öcalan ve ceza evlerindeki kardeşlerimiz aclık grevinde en kısa zaman da serbest bırakılsın her gun bır kardesımız ölüyor diyor'' ve bunu bizi temsil eden vatandaşın içinden seçilmiş en aklı başında insanlar topluluğu gördüğümüz meclisimizde oluyor ve hepside dinliyor ...Bunları dinledim ve sizin sorunuza da bir nebze cevap olacağını düşünüyorum...
Bunları yazarak amacım forumda politika yapmak değil elbetteki opel forumu ancak yasadıgımız topluma ve sorunlara da kulak asmamak elde değil ...

Son düzenleme:
Geri