e bay alışveriş

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
arkadaşlar e bayden rc araba alıcam ama bu siteden daha önce hiç alışveriş etmedim sahibindendeki gibi güvenli alış veriş var mı yoksa karyyan geçtiğin gibi satıcının hesaba mı yatıyor

Güvenli satışın babasıdır e-bay.. Havuzda toplanır para satış sorunsuz gercekleşirse onay verilir para hesabageçer..

Güvenli ama gümrüğe dikkat:)

Hangi modeli dusunuyorsun? Yardimci olabilirim

o zaman alabiriz ama şu gümrük olayı nedir birde kaç günde kargodan geliyor havuzda toplanan para belirli bir günde otomatik olarak geçmesi lazım kargo gelmeden geçerse o zaman riskli olur

Hangi modeli dusunuyorsun? Yardimci olabilirim

tamiya bakıyorum tt01 bayadır kullanmadım o yüzden yine baştan başlamak lazım aslında nitrolu alma fikrimde var on road alıcam bütçe en fazl 500 tl

Son düzenleme:
zaten gitti gidiyor ilk ebay kopyası olarak çıkdı sonrada ebayla türkiye çözüm ortağı oldu.. yani gitti gidiyor sistmeini ebaydan aldı.. ebayda dikkat etmen gereken alıcağın dükkanın sahibinin yorumları ve puanları.. çok olumsuz yorumu varsa yada puanları düşükse bir defa düşünüceksin.. trusted seller lara güvene bilirsin paran kalmaz ürün gelmesse dispute açabilirsin. 250 dolardı galiba bu gene ibr araştır bu fiyata kadar ürün getirtirsen gümrüğe takılmaz..

ebayda havuz muhabbetı yok ki arkadaşlar..paypal aracılıgıyla parayı satıcıya gönderiyorsunuz o da parasını alınca malı kargoluyor.ben kaç sefer aldım hem bu şekilde oldu..yada ben mi büyük bir yanılgı içindeyim acaba_?

e-bay bi aracıdır arkadaşlar siz malı temin ettiginize yani mal elinize geldiginde e- bay a onay veriorsunuz onlarda karsı tarafa parasını yatırıyor havuz misali yukarda arkadasın biri yazmışş onay vermeden firmaya para ödenmez malın gelmedi hallerde bilgi veriyrsunuz ve paranız iade diliyor malın gelmeme gibi durumlarında agır czalar vardır bunu da unutmayın karsı tarafa cocuk oyuncagı gegil bu sanırım acık olumuştur

Geri