Düzensiz Motor Sesi...

melonkolik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arakadaşlar kırklareli'nden murat memurum.97 model vectra gl sahibiyim.aracımda düzensiz rolanti var.devir saati küçük farklarla aşağı yukarı yapıyor ve motor sesi buna bağlı inip çıkıyor özel serviste baktırdım ama anlamadı usta.devir gösterge çubuğu 1000 in hemen altında duruyor bu normalmi? teşekkür ederim.:sorry:

murat hayırlı olsun egr ve kelebek boğazı temizliğini yaptır sorunun kalmıycaktır lüleburgazda işini iyi yapan opel özel servisi var istersen adresini veririm

o söylediklerini usta yaptı ama yine olmadı.dedğin srvisi biliyorum ma gidemedim daha.teşekür ederim

aracında rot ayarı tam değilse direksiyon hafif yan duruyorsa servo hidrolik sistem güç çekeceğinden devir düşüyor ama tabi bu sırada direksiyonu da çeviriyor olman lazım. direksiyon sabitken devir inip çıkıyosa sorun bence de rölanti ayarındandır, boğaz kelebeğindendir. usta bakmıştır ama yapamamış olabilir.

teşekkürler burak en iyisi yetkili sevise götürmek galiba

Devir Ayarlayicisi Var Boğaza Giren Onu Temizlet Spreyle... O Zaman Olur Baktin Olmadi... Bobinleri Değiştirt Ben Yaptim

rolanti regülatörü.....

Geri