Durum Çok Kötü Yardım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aminoasit tozları al sabah aksam iç vitamin de tabi yanında . yanlız yatmadan once kitap okumak biraz saçma degilmi zaten yorgun beyni daha da yormazmı nihatayhan abi?[/quote

valla dinlendiriyo.
rahatlıyo insan..:)

selamlar..üç beş saat değil yarım saat gibi fln

Son düzenleme:
ibo oglum senın durum vahım acılen format atalım sana yada yenı cıkan 3,2,3,2,1,8 verısyorunu ınternetten ındır kendıne yukle var o zamann hıc bir seyı unutmazsın cok tavsıye edıyorlar yazılım garantılı 8500 rpm :D
gecmıs olsun arada olur boyle seyler dıkkat etmek lazım bı doktora gorunsen ıyı olur ....

Bende inşaat işindeyim sorunlar hep aynı...AMA acil olarak eski neşene kavuşman dilegiyle ( Sana sen lazımsın gerisi boş)
242yigitf6zgfcrwg0cu8.jpg

bende de vardi unutkanlik falan ama ben doktora gittim sende demir vitamini eksik demisti

Geçmiş olsun.
Sebeb ve nedenlerini aramaktansa en kısa yoldan sonuca ulaşmanın yolu Bir nöröloji uzmanına gitmendir.
:(

aynı durumu ortalama 1 yıl yaşadım.ve yeni yeni atlatıyorum.(bazen insan kendine hayret ediyor bu yaptıkları aklına gelince çıldıracak gibi oluyor)
bendeki durumun nedeni belliydi. ve kendi kendime kurtuldum.
istersen özelden anlatırım ayrıntıları.

ibrahim kardeşim geçmiş olsun. tavsiyemi özel mesaj olarak attım. :)

çok geçmiş olsun...

bence izin alıp güzel bi dinlenmen şart abim git bi tatil beldesine küçük bir yerde biraz uyu stresini at gez gel geçmiş olsun

Geri