daha sonra akü kutup başlarını çıkarttım ve aküm boşalmadı. eşim ehliyet alınca çıkartmadım son olarak fakat bayram tatilinde yine boşalmış..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inşallah şarz dinamosundan değildir cd changer dendir
aracınızda lpg varsa ve markası atiker ise, bu durum normallpg beyni bazen durduk yere akım çekmeye başlıyor. oda aküyü bitiriyor. sitemizden keremin ve benim başımada gelmişti. en güzeli lpg beynine giden ve direk akünün artı ucundan çekilen kabloyu kontak elektriğine bağlamak. biz bu şekilde çözmüştük. hatta keremin araçtaki problemi halledememişlerdi, keremde sakaryadan ankaraya yanıma gelmişti. ogün bu gündür sıkıntı yok.... birde şunu hatırlatayım aracın motor gövdesinden akünün eksi ucunada sıcaktan etkilenmeyecek kalın bir kablo çektirip bağlatın. bu şekilde akünüzde tam şarj olur. cdx lerde genel olarak var budurm .
aracı stop ettikten ortalama ne kadar süre sonra çalıştırmayı denediniz ?
aracınızda lpg varsa ve markası atiker ise, bu durum normallpg beyni bazen durduk yere akım çekmeye başlıyor. oda aküyü bitiriyor. sitemizden keremin ve benim başımada gelmişti. en güzeli lpg beynine giden ve direk akünün artı ucundan çekilen kabloyu kontak elektriğine bağlamak. biz bu şekilde çözmüştük. hatta keremin araçtaki problemi halledememişlerdi, keremde sakaryadan ankaraya yanıma gelmişti. ogün bu gündür sıkıntı yok.... birde şunu hatırlatayım aracın motor gövdesinden akünün eksi ucunada sıcaktan etkilenmeyecek kalın bir kablo çektirip bağlatın. bu şekilde akünüzde tam şarj olur. cdx lerde genel olarak var budurm .
aküler rafta beklerken şarjları boşalıyor voltaj kontrolü yapıp 12.6v'a kadar şarj edip takmak gerek ama hiç bir satıcı bunu yapmıyor yüksek ihtimal sizinde sıfır akünüzün şarjı bitmek üzereydi takıldı.Tam şarjdan sonra bir sıkntı olacağını sanmıyorum
ilk taktıklarında aküde yeşil ışık yanıyodu ben kendim gördüm. ya inşaallah sizin dediğiniz gibi yapmamışlardır artık kazık yiye yiye bir hal oldum insanlara çok mu güveniyorum yoksa insanlar mı çok hileci karar veremedim. onun için iyi niyet besleyip kötü konuşmak istemiyorum yaptılarsa da ALLAH'a havale ederim.