Döwmeli opelciler

Madem öyle battı balık yan gider, ben 2 tane daha yaptırayım :D.

bu işler tamamen netleşemeyecek işlerdir ve herkes kendinden mesul olduğu için kişinin kendi görüşü toplumun görüşünden daha önde gelir biri illa istyorsa allami cihan engelleyemez istemiyorsa allami cihan yapamaz.

bu konuda zevkler ve renkler gibi bir olaydır .

ben yaptırmam çünkü 25 yaşında olmama rağmen babam meşe odunuyla döver haa nedir dövme iğnesine dayanılır ama meşe odununa asla yemeyen bilmez tadını saygılar...

Uhrevi bir hava çökmüş bu başlığa..Bende muharrem abiye katılıyorum..Bize böyle öğrettiler eskiden beri..T-Shirt bastırarak o egomu tatmin ediyorum şahsen ben..

Mehmet Gazihan' Alıntı:
Uhrevi bir hava çökmüş bu başlığa..Bende muharrem abiye katılıyorum..Bize böyle öğrettiler eskiden beri..T-Shirt bastırarak o egomu tatmin ediyorum şahsen ben..

ben başlıgı görünce şu araba dövmelerinden sandım sonra görünce şaşırdım valla bana onlardan lazım bagaj için kim yapar nerde yapar gibi şeyler soracaktım ama konu başkaymış

bu arada yazdıgım alıntıdır eger o yazı alaya alınacaksa hemen silerim no problem

Bence işin dini yönünü pek yazmayalım.. Çünkü koskaca ilahiyat profesörlerinin bile bi dediğini öteki kabul etmiyor-öyle değil böyle diyor.. sonuçta hepimiz günahkarız..

evet günahkarız lafına diyecek hiç bişiy bulamıyorum
rakıları devirip dansözlerle oynarken iyide sonrası kötü be abicim

Alayınızı dövdürecem uleyn, dövülmedik kimse kalmayacak!!! :D

Muharrem, o mevzuya airbrush deniyor ve benim dövmeci yapıyor.Kazık yalnız biraz...

skyeye' Alıntı:
Alayınızı dövdürecem uleyn, dövülmedik kimse kalmayacak!!! :D

Muharrem, o mevzuya airbrush deniyor ve benim dövmeci yapıyor.Kazık yalnız biraz...

abi bu ineli dövmecimi yapıyor su almasın :)
şaka biyana ben şöyle sevimli bir resim istiyorum bagajda hoş olur gibime geliyor

Geri