double din gps hakkında görüşleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sertan_c
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güncel,
kullananlar görüşleriniz lütfen..

bence yurtiçinden almak daha mantıklı...sorun çıkarsa çözüm daha kısa sürede olur...

bence yurtiçinden almak daha mantıklı...sorun çıkarsa çözüm daha kısa sürede olur...
evet ama şöyle de bir sıkıntı var yurt içinde aynı sistem minimum 1000 liraya malolur burdan herşey dahil 400 tl ye bitecek iş, iki yıl içinde bozulsa bile yenisini almak daha ucuza gelecek... hem artıları hem eksileri var yani, bakalım hangisi ağır basacak...

780 lira harward git al temiz kafasıda çıkıo:D

bahsettiğin cihazın linki var mı?
bir de 1000 liraya da pioneer git al, ama neden?
benim derdim hangisini alayım değil ki,
bu tam yarı parasına gelecek, neden iki katı para vereyim aynı işi yapacak olan cihaza?
sebeplerle yazarsanız düşüncelerinizi daha çok yardımcı olursunuz...

Kardes bikere bu cihazlar çok hassas öyle uluslarası sağlam gelme olasılığı benim aklıma yatmıyo 1
diğer bir konu ise bozuluncu muhattap bulma konusunda sıkıntı çekersn dısardan getirdiğin zaman
inan ben senin kafa yorduğun kadarın bes katı kadar kafa yordum çünkü cidden zor bisi ama sana bisey diyeyimmi

simdiki aklım olsa almam bence hiç bi anlamı yok:Dben sıkıldım yani:D bide arabamı nezaman patlatcaklar die düsünmeden yasamak daha iyi dediğim gibi simdiki aklım olsa takmam

Kardes bikere bu cihazlar çok hassas öyle uluslarası sağlam gelme olasılığı benim aklıma yatmıyo 1
diğer bir konu ise bozuluncu muhattap bulma konusunda sıkıntı çekersn dısardan getirdiğin zaman
inan ben senin kafa yorduğun kadarın bes katı kadar kafa yordum çünkü cidden zor bisi ama sana bisey diyeyimmi

simdiki aklım olsa almam bence hiç bi anlamı yok:Dben sıkıldım yani:D bide arabamı nezaman patlatcaklar die düsünmeden yasamak daha iyi dediğim gibi simdiki aklım olsa takmam
hangi konuda kafa yordun? alıp almama mı yoksa nerden alacağın mı?

alıp almama? ne alsam ? nası yapsam? ikinci elmi alsam diye yordum

Geri