Döşeme Temizleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muebbet

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Selam arkadaşlar, abiler aracımın koltuk döşemelerini temizlemek parlatmak :) istiyorum.. sprey kosla halı ile beze tatbik edip silsem iiyice snra kurumaya bıraksam koltuklarda bi deformasyon olurmu yada ne öneririsiniz ?:sorry:

bi sorun olmaz ama koltuklar tamamen kurumadan camları kapıları kapatırsan ıslak döşemeler çok kötü kokuyor.

tamamdır teşekkürler

bence şimdi silersen baya bir zor kurur.kurumadan da cam pencere kapatırsan çok rezil bir koku oluyor.bana sorarsan çok acil değilse bahar aylarını bekle derim.kuruması daha kolay olur.bu yağmurda çamurda karda kışta çok uzun sürer kuruması

birde silmeden önce elektrikli süpürgeyle iyice tozunu çektirin. çektirmessesniz koltuklar ıslanınca o tozlar çamur gibi olur. bencede bakarı bekleyin

bence tek başınıza yapıcaksanız kış mevsiminde olcak iş değil elinizde de fazla malzeme makine vs yoksa hiç girişmeyin derim çünkü köpürterek iyice sildikten sonra onun kirini vakumla çektirip hava ile kurutarak silmezseniz hem döşemelerinizde çamur gibi bi görüntü oluşur hem koku hemde süngerleriniz çürür şimdiden kolay gelsin..

Selam arkadaşlar, abiler aracımın koltuk döşemelerini temizlemek parlatmak :) istiyorum.. sprey kosla halı ile beze tatbik edip silsem iiyice snra kurumaya bıraksam koltuklarda bi deformasyon olurmu yada ne öneririsiniz ?:sorry:

10TL - 15TL arası bu işlemler bir bilene yaptır. Bu havada uğraşma.

Anladım çok teşekkürler.

Ben internetten temizleme köpüğü aldım koltuklara uyguladım sonuç olumlu oldu.şişenin dibinde biraz kaldı onu da arkadaşımla kendi spor ayakkabıma uyguladım mis gibi temizledi parlattı.Ama 2 ay sonra ayakkabılarda arkadaşımdakinde çatlama bende ise yüzeyde dökülme gerçekleşti.yani kumaş dokusunu mafetti.Umarım koltuk döşemelerimin ömrünü çok kısaltmamıştır:(.Ben başıma geleni yazmak istedim...

Corsa'ların tavan döşemeleri nasıl bilmiyorum ama, tavana el sürmemeni tavsiye ederim. Sarkmaya neden olabilirsin.

Geri