Döşeme Temizleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet tavan konusunda bir çok kötü deneyim duydum tavana dokunmayacağım zaten koltukları elden geçirmek istedim bunun içinde yaz aylarını bekleyeceğim arkadaşların dediği gibi en doğrusu bu teşekkürler

Auto king gibi yerler bu işi nasıl yapıyorlar? İyi mi? Yoksa kendimiz mi yapsak Halı Yıkama makinesiyle falan? Ben sonax ın aldım döşeme için deterjanından ama halı yıkama olmadığından kirler içeri gitti. Lekeler yine var. Halı yıkama olsa tertemiz olacaktır eminim. Buna bir çare bulmamız lazım.

Auto king gibi yerler bu işi nasıl yapıyorlar? İyi mi? Yoksa kendimiz mi yapsak Halı Yıkama makinesiyle falan? Ben sonax ın aldım döşeme için deterjanından ama halı yıkama olmadığından kirler içeri gitti. Lekeler yine var. Halı yıkama olsa tertemiz olacaktır eminim. Buna bir çare bulmamız lazım.

Pek karlı bakmyrm bu işleri yapan firmalara ya çok üstünkörü yapyrlar yada çok fiyat koyuyorlar.. bide en güzel aracın sahibi temizler bence.. bende öyle yapmakta inat edyrm bu yüzden :cool:

Pek karlı bakmyrm bu işleri yapan firmalara ya çok üstünkörü yapyrlar yada çok fiyat koyuyorlar.. bide en güzel aracın sahibi temizler bence.. bende öyle yapmakta inat edyrm bu yüzden :cool:

Ben de yazın en iyisi kendim yapıyım. Bi döşemeler kaldı işte adam akıllı onları temizledim mi olay bitmiştir.

Ben aracımı ikinci el aldım annemin titizliği nedeniyle arka koltukda bir leke sonucu sonax a verdim komple koltuklar+iç+dış koruma yapıldı döşemeler iyice makina ve ilaclarla temizlendi çok memnunum 1 sene oldu temizlete tavsiye ederim arkadaşlar saygılar ... (Yer Ankara Dikmen Cad. Sonax)

kaan aynısını geçen sene taban döşemesi dahil uyguladım halı yıkama makinasıyla üç kere temizledim su kirliliği gidene kadar tabi hava sıcaktı ve akşama kadar havalandırdım aracımı rengi gelmişti döşemenin yazın yapılması daha iyi bence halı yıkama deterjanı bikaç daha deterjanla sıcak su yapıp öyle yıkamıştım karışım yaptım :)

Geri