Farlar açıkken silecek kolunu normal cama ıslatır gibi çekin ama biraz beklyn , dikkat edin çok uzun süre beklemyin motor yanabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kadar alay etmenin anlamı yok doğanla sonuçta öyle veya böyle türk insanını kahrını çekti.halada çekiyor yedek parçası köylerde bile bulanan bir yerli arabadır.doğan.Kaç farklı anahtar taşıyodun yanında![]()
bu kadar alay etmenin anlamı yok doğanla sonuçta öyle veya böyle türk insanını kahrını çekti.halada çekiyor yedek parçası köylerde bile bulanan bir yerli arabadır.doğan.
bu kadar alay etmenin anlamı yok doğanla sonuçta öyle veya böyle türk insanını kahrını çekti.halada çekiyor yedek parçası köylerde bile bulanan bir yerli arabadır.doğan.
Birde merak ettiğim şey, Makyazsız astra'ların kasasında Başınçlı far yıkama sistemi mevcut mu ? Dışarıdan bakıldığında yuvaları belli oluyor ama içinde sistem var mı bilmiyorum![]()
Evet ayrı arkadaşım. Delik olmamasına dikkat et. Benimde orda delik vardı.
Ne kadar opelci olsam, yarın kuş serisi takımıyla buluşmam var.. İnsan bırakamıyor..
Açıkcası şaşırdım doğan olmasada uzun süre bir başka benzeri tipo slx kulandım deposu birdi. eğer tofaş mühendisleri ayrı depo kullandılarsa çok şaşırırım acayip mantıksız bir durum.
Yarınki toplantıda silecek suyu deposun ayrı olup olmadığını dikkatlice kontrol etsenize çok merak ettim biraz şüphem var.
Bu arada arabanıza jantlar çok yakışmış.