DOĞAN SLX far yıkama sistemi kullanımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ocanner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o bişey mi bizim lada samarada hem su püskürtüyordu hemde farlarda silecek vardı onlar çalışıyordu :D

Tamda onu yazacaktım. Ne teknolojik üründür. bizimde komşuda vardı bir kere çalıştırdığını görmedim. Belkide çalışmıyordu :D

çalışıyordu hatta karanlık bir yolda giderken far silecekleri çalıştığında sileceklerin gölgeleri gözüküyordu :D

çalışıyordu hatta karanlık bir yolda giderken far silecekleri çalıştığında sileceklerin gölgeleri gözüküyordu :D

Vay anasını. Lada'daki teknolojiye bakın :D

Arkadaşlar uzunları açacaksınız sonra silecek kolunu çalıştıracaksınız tabi deposu farklı onların bizimki delikti : )

Vay anasını. Lada'daki teknolojiye bakın :D

5 tane sileceği aynı anda çalıştırma potansiyeli vardı. Ondan başkada özellik yoktu :D klima hidrolik direksyon hatta ve hatta merkezi kilit bile yok. Kontak için ayrı anahtar kapılar için ayrı anahtar benzin deposu için ayrı anahtarda cabası :D

5 tane sileceği aynı anda çalıştırma potansiyeli vardı. Ondan başkada özellik yoktu :D klima hidrolik direksyon hatta ve hatta merkezi kilit. Kontak için ayrı anahtar kapılar için ayrı anahtar benzin deposu için ayrı anahtarda cabası :D

Kaç farklı anahtar taşıyodun yanında :D

Kaç farklı anahtar taşıyodun yanında :D

baya bir anahtar oluyordu birde gaza gelip evin işyerinin anahtarlarını taktınmı çilingir gibi geziyordun :D gerçi bundan 10 sene önceydi :D

cam yıkamanın deposu normal cam suyu deposundan ayrı mı?

Evet ayrı arkadaşım. Delik olmamasına dikkat et. Benimde orda delik vardı.

Ne kadar opelci olsam, yarın kuş serisi takımıyla buluşmam var..
İnsan bırakamıyor..

Birde merak ettiğim şey, Makyazsız astra'ların kasasında Başınçlı far yıkama sistemi mevcut mu ? Dışarıdan bakıldığında yuvaları belli oluyor ama içinde sistem var mı bilmiyorum :D

Son düzenleme:
Geri