dogan corsa dan konforlu mu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ceysen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynı yolu birde cherolet impala ile gidin bu seferde doğanın ne kadar rahatsız bi araba olduğunu anlayacaksınız tamamen amortisör farkı :(

Çok araba impala ile mukayese edilemez.
İşe damardan girmişsin .;)

Astra F i neden kötülediniz o kadar yaw??
Kötülemiş mi emin olamadım. Arkadaş, 5 ay dayanabildim deyince kötülemiş gibi algıladım. Ardından da opel almaya yemin ettirdi deyince memnun kalmış gibi hissettim :confused:

içeri gelen ses ön takımlardan gelen ses ise yürüyenin bakım zamanı gelmiş demektir. rotlar rot başları amortisorler vs..
bunun dışında corsa 1.2 lerde kapı contaları yok ( combo da var - 1.4 te var - cdti da da var bildiğim kadarıyla ) o yüzden ses yalıtımında oradan kaybediyor..

bu kapı contası sonradan takılabiliyo mu?

Kötülemiş mi emin olamadım. Arkadaş, 5 ay dayanabildim deyince kötülemiş gibi algıladım. Ardından da opel almaya yemin ettirdi deyince memnun kalmış gibi hissettim :confused:

Ben Astra F için 5 ay dayanamadım sattım dedim. Çok sesli gürültülü rampalarda bayılan helede klimayı açınca hiç gitmeyen bir arçtı. Şimdi diyeceksinizki araç dökük bir araç! hayır araç son derece bakımlıydı üstelik sesleri kesmek için elimin değmediği yer kalmadı. Bu yüzden dayanamadım sattım. Opellerin hepsi böyledir diye almamaya yemin etmiştim. Taaki vectrayla tanışana kadar. Vectradan memnun olduğumu söylüyorum...

yanlış astra fe binmişsin berkay
ben 5 yıldır biniyorum
corsa-doğan farkının temeli ağırlık farkı hafif araçlar pürüzlere daha hassas oluyor malesef

geçen hafta içinde nispeten bozuk bir yolda önce 2000 model doğan la sonra da benin 2001 corsayla seyahat ettim fakat benim corsa içeriye inanılmaz yol sesi alıyor ve en ufak kasiste acayip takırdıyor
normal mi bir sorun mu var sizce

Doğan demişin olurmu olur. :)

contalar sonradan takılıyor tabi ki... çıkmacılarda bulabilirsiniz..

Geri