Djarum black karanfilli sigara

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
evet abiler konu biraz farklı karanfilli sigara,sigara içip DJARUM BLACK içmeyen varsa mutlaka içmeli mükemmel bir sigara.kimler içiyor mrk ettim forumdan:)

evet abiler konu biraz farklı karanfilli sigara,sigara içip DJARUM BLACK içmeyen varsa mutlaka içmeli mükemmel bir sigara.kimler içiyor mrk ettim forumdan:)
15 gün önce söyleseydin o zaman denerdim ama artık çok geç sigarayı bıraktım:D:D

15 gün önce söyleseydin o zaman denerdim ama artık çok geç sigarayı bıraktım:D:D
:)bende bırakıcam ama 1 karton alıp içtikten sonra malatyada yok temin ettikten sonra bitsin bırakıyorum:)

Evet içtim bir iki kere de bu foruma acılıp sorulacak kadar merak edilecek birşey mi?

zaten kaçak sigara bu hocalar :)
ek olarak piyasada 2 çeşidi dönüyor. biri sahte digeri orj. şeklinde..
orj olanı yani sigaradaki şeridi altın renginde olanı bulmak çok zordu. simdi ise imkansiz gibi bişey.
genelde piyasada dolaşan gümüş renkli şerit olandan. oda gerçek degil. tatları farklı..

istanbulda bi yerde orj bulmustuk. ama 11 liraydı tam 3 ay once. ondan sonrada bizim arkadaş birakti onu :):)

Ben kullanıyorum hatta baya bi çeşidini denedim izmirde alsancakta kervan pasajında filan bulunabiliyor.

Şuan Black içiorum ama cherry, menthol, super, special, vanilla filan bunları denemiştim.

Geri