dizelmi benzinlimi??? :D:D:D

demek dizelin su motoru gibi tartar sesine hasret kalacağız. :)
şaka bi yana bence de artık elektirkli araba olayı bizlerin lehine iyi bir olay. hiç yoktan büyük şehirlerde hava kirliliği azalır...
şu vakitten sonra forever hybrid motor

sonuna kadar DİZEL

yaşasın 2,70 :D:D

Turbo destekli dizel motorlarını atmosferik benzinlilerle karşılaştırıp, tork tan bahseden arkadaşlar üzülecekler

Ohh iyi olmuş :) Gürültü kirliliği kalkacak desene..

Selim Usta'nın o güzel sözü aklıma geldi; Dizel kamyonda ve gemi olur arkadaşım :)

Aslında dizele çok sıcak bakmasamda işimde 2009 model 3.20d araç kullanıyorum.Günde en az 100km yol yapıyorum.Sürekli DS modda kullansam bile km de 25 kuruş yakıyor.. 0-100'ü 8sn'nin altında olan,177hp-350nm bir araç ve kullanımı çok keyifli.. Dizel iyi bir otomobille birleşince sanırım iyi oluyor ;)

arkadaşlar dizelin sesinden öyle bir bahsetmiş ki, görende f-16 motoru var bu dizellerde sanacak..! arkadaş dizel bu, uçak değil, hele gürültü kirliliği diyenler..! abi yapmayın..! uçak motoru değil, yalnızca CDTI..! arabamdan soğutacaksınız beni :)

taaaar tarrrr tarrr o ses beni çıLdırtıyor bundan önceki arabamız diseLdi sırf o ses beni arabadan soğuttu tabbi diseL arabaya alışık olanlar için bşiy farketmiyor:D:D

valla gençsen 1.4 dizeli alacaksın çünkü çok geziosun peder kaza yaptıında bize hyundai i20 1.4 dizel verdiler benim gibi çok gezeni bile patladı 50 ytllik mazotla 1 hafta istediim gibi gezdim durdum valla 50 ytllik benzin astrada 2 bilemedin en fazla 3 gün yetiyo:)

Geri