dizellerde %30 güç artışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihan057
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cihan057

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Yeni nesil dizellerde basınç sensör devresine ilave edılen bi parça ile %30 güç artışı elde etmek mumkun link http://www.dizeltuning.com/ inceleyıp yorumlarınızı beklıyorum arkadaşlar..

eee nolmuş

fiyat nedir. 2 yıl önce 200 civarına almıştım bununla aynı işi yapan modeli

bende bunun prosu var işimi görüyor şu ana kadar sıkıntı çıkarmadı 0 km araca taktım

bende bunun prosu var işimi görüyor şu ana kadar sıkıntı çıkarmadı 0 km araca taktım

97 bg acaba kağıt üzerinde yazan verilermi yoksa dyno verileriniz varmı. genelde yüzde 20 bg artışı derler buda sizde 90 bg yapar.

birde benim astrada iken çekiş mükemmel artmıştı ama son hızda pek artış görememiştim. sizdede durum böylemi acaba. mesela düzlükte sonhızınız nedir.

Valla 1.3cdti motorlarda dusunursek % 30 bır artıs kac hb ve kac nm tork a tekabul eder asagı yukarı hesaplamak lazım ama arkadasın yapdıgı chıpde 90 beygırden 118 e 200 nm tork y 260 a cıkardıgını bılıyorum 500 tl ye , aracı test ettıgımde gercekden görunur sekılde performans farkkı var ..

Arkadaşlar yazdıklarınızı okudum bende 2010 combo var 1,3 geçen haftadan berı bu olayı araştırıyorum 300 yada 500 tl ye bu iş çozuluyor ama motora bır zararı varmı bu konuyu pek bılen yok alıp takması kolay ya sonraa? her birimiz aldığımız araca en az 2 sene bınıyoruz bu zaman zarfında sorun yaşatırmı onemlı olan bence bu mekanık ve oto elektronığı konusunda bılgısı olan arkadaşlarımız bizi aydınlatırsa sevınırım konuya gosterdığınız ilgiye şimdiden teşekkurler..

bu işlemlerin araca bir zararı varmı acaba???

2010 comboma takmıştım aynen böyle bir siteden alıp Gepardo 500 tl fakat 2 kez rail sensörünü bozdu karşımdada hiç muhattap bulamadım defalarca yolda kaldım. ciddi bir müesseseden alın garanti belgesini imzalı olarak isteyin.( rail sensörü 491 tl ) yada forumlardan okuduğum kadarıyla Mehmet usta yazılım yapıyor vede dyno verilerini veriyor. ben Mehmet ustayı ziyaret edeceğim bu konuda.

corsa c ye olmuyor sanırım bu

Geri