DIZEL Opel Ustası

Aklıma başka birşey gelmiyor?? yağ basınç ventili yağ filitresi altı bilye? pompa dişlisi kapak değişmiş zaten. basıncı ölçtünüz mü direkt basınç müşüründen?

yerde çalıştırıyoruz artık fiskyeleri iptal edip denedik, yağ soğutucuyu iptal edip denedik, turbo iptal edilip denendi, yerde dışardan saat bağlayıp basınc sürekli ölcüldü artıramadık hiçbir şekilde

Aklıma başka gelmiyor :confused::(

Aklıma başka gelmiyor :confused::(

88 model opel record 2.3 dizel motor buldum turbo dışında benim motorla birebir aynı, bu motoru araca koysak yakıt cekiş vs ne gibi kayıplar yaşarız önerirmisiniz ?

Manifolt v.s değişimi ile sizin turboyu yeni motora aktarabilirsiniz şayet aynı motorsa...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Manifolt v.s değişimi ile sizin turboyu yeni motora aktarabilirsiniz şayet aynı motorsa...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bende onu diyecektim sonuçta motor aynı tek farkı beygir gücü galiba,hatta sırf bloku değiştirebilirsiniz

Bende onu diyecektim sonuçta motor aynı tek farkı beygir gücü galiba,hatta sırf bloku değiştirebilirsiniz

turbo için bloğa harici fiskiye sistemi eklemişler yağlama için düz motorda fiskiye sistemi yok ?

yağlama alınır ama bu şekilde bu arabadan verim alabilecekmisin ?
normal şartlarda soğuman lazım...

yada sende benim gibi arabada mazoşist bi yapıya sahipsin,masrafa soktukça daha çok seviyosun...

yağlama alınır ama bu şekilde bu arabadan verim alabilecekmisin ?
normal şartlarda soğuman lazım...

yada sende benim gibi arabada mazoşist bi yapıya sahipsin,masrafa soktukça daha çok seviyosun...

Konuyu okuyarak cevap verilirse daha verimli olur, aracımız motor arızası verdi ve sorunu cözemiyoruz bu sebebden alternatif cözüm arıyoruz, derdimiz aracı ayağa kaldırmak, aksesuar takalım eksoz takalım beygir yükseltelim cip takalım vs vs gibi bişey yazmadık.

kalaylamana gerek yoktu yeteri kadar parlağım zaten,3 farklı usta tarafından 3 kere rektifiye edilmiş arabaya benim diyecek bişeyim yok ozaman,,

allah selamet versin size.......

Aracın soğuk ve sıcak halinde maximum ve minimum yağ basınc değerlerini nerden öğrenebilirim, bilgisi olan varmı ?

Geri