dizel gibi ses geliyo yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslanamca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 96 model vectra b var sabahları dizel gibi çalışıyo acaba nedendir birde motorun altından yağ geliyor kartel contasını değiştirdik ama devam ediyo hala bilgilendirirseniz sevinirim

segmanlar bozulmuş olabilir büssürü sebebi var bakmak lazım

kardeş benim arabadada aynı sorun vardı alt karter contası ve üstteki conta değişti sorun kesildi.üstteki derken yağ doldurduğun yerdeki kapağın altındaki conta değişti yani.

volantına baktır

bende vecrta b serisi war 2000 model aynısını bende de yaptı bazen soukken cıt cıt diye wuruntu sesi de yapıyor trager kayışındandı beimki değiştim sesi kesti yağ akıtmada bitti..dikkatli ol bakımı hemen yaptır sonra pahalıya mal olmasın..

kardeş yagını fılıtresını degısıtırmen lazım öncelıkle. filitre şimişşe sabahları basınc yeterlı degıldır. zaten ılk anda bıraz sesli çalısır

contaları kontrol ettirtikten sonra ciddi bir sızıntı yoksa ve yağındanda emin isen iticilerdende ses yapıyor olabilir.

Kardeş benimde başıma gelmişti yağ keçesinden olabilir çünkü benim arabanında yağ sorunu çözülmemişti, trigeri söküp bakınca yağ keçesinden olduğu anlaşıldı...

slm lifterlerden gelebilir yağı boşaltıyor olabilir yağ gelinceye kadar ses yapar sonra keser.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri