dizel astra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhnysl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkhnysl

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımı değiştirmeyi düşünüyorum g kasa astra almayı planlıyorum sahibindende araştırdığımda 2001 model bezinli astra 21 -22 mil aynı model dizel astranın fiyatı 18 -19 mil.nedennnnn

Verdiğim bilgilerin yanlış olduğunu hiçte uygun olmayan bir dille belirten kişiler bulunmakta, yanlış bilgilendirdiğim için özür dilerim, dalga geçenleride Allah a havale edrim.O kişler hariç saygılar.

Son düzenleme:
sen aracına ne kadar istiyorsun, boya vs durumu nedir?km,bakım falan?

sen aracına ne kadar istiyorsun, boya vs durumu nedir?km,bakım falan?
ön tampon ve sağ arka çamurlukta boya var 83000 km full bakımlı triger dahil 29500 verecem

sebep 1.7 motor ve 70 beygir olması,turbo yok sanırım ve fazla tutulmaması,çok yakması daha birşey demeye gerek yok,2.0 turbo motorları da var az miktarda bulunrsan alabilirsin 120 bygir falan.

turbo yok mu? :mad:, çok mu yakıyo? :maden: geçen hafta 860 km uzun yol yaptım Ank-İst - İst-Ank 150 tl yakıt harcadım buda demek oluyorki 150tl/860km=0,174 krş yakmışım uzn yolda hız olarakta genellikle bastım(160-170km/h) hiç tasarruf düşünmedim ve klima açıktı ve ist da aşırı trafik vardı çamlıca gişelerden beşiktaş'a 1 saat te gidebildim dur- kalk şeklinde. ayrıca şehir içinde 0,25 krş felan yakıyo

sebep 1.7 motor ve 70 beygir olması,turbo yok sanırım ve fazla tutulmaması,çok yakması daha birşey demeye gerek yok,2.0 turbo motorları da var az miktarda bulunrsan alabilirsin 120 bygir falan.

Başka verecek yanlış bilgi bırakmamışsınız. Doğru (!) :)

Kendi arabandan memnun değil misin? Üstelik Cosmo. Dizelin sorunu düşük km de bulamaman, ve belirli bir km/yaşı geçmiş motorların bakım masrafının yüksek olması. Yüksek km deki dizel aracı kimse almak istemediğinden fiyatlarda ona göre oluyor.

Kendi arabandan memnun değil misin? Üstelik Cosmo. Dizelin sorunu düşük km de bulamaman, ve belirli bir km/yaşı geçmiş motorların bakım masrafının yüksek olması. Yüksek km deki dizel aracı kimse almak istemediğinden fiyatlarda ona göre oluyor.
arabamdan çok memnunum süper bir araba malesef ekonomik nedenlerden dolayı satacam

hohohohooo varsa yanlış düzeltin adam gibi (turbo yok sanırım) dedim kesin yok demedim, beygir gücü 70 beşte benden 75, 100 demeyin sakın.

benim araç lpg li aynı yakıyor dizel aracınla,bakım masrafıda yok dizel gibi.

Son düzenleme:
hohohohooo varsa yanlış düzeltin adam gibi (turbo yok sanırım) dedim kesin yok demedim, beygir gücü 70 beşte benden 75, 100 demeyin sakın.

benim araç lpg li aynı yakıyor dizel aracınla,bakım masrafıda yok dizel gibi.

Cümlelerinde düzeltilecek birşey yok ki, hepsi yanlış. Ayrıca önce siz efendi olmayı becerin, sonra adam olanın yanlışlarını doğrusunu bilen arkadaşlar düzeltir :)

Geri