Diyarbakır'da Patlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terörün her türlüsüne karşıyım.kendi emelleri için destek verenler,elbet bir gün terör eyleminde can verecektir.
dialog isteyenler öncelikle susmalıdır.

kuduz köpekler nereye saldırcağını şaşırıyolar artık,
ama yanlışlıkla kendi hararetli savunucularını da patlatabilirler,prensastra dikkat etmeli dimi

Diyarbakır da patlama deyince şimdi aklıma geldi.12 Eylülden önce(belki sonrada olabilir şimdi tam hatırlayamayacağım) terörün yine zirve yaptığı dönemlerde o zaman Genelkurmay Başkanı olan Kenan Evren Diyarbakır'ı ziyarete gelir.Karşılama heyetinde olan Diyarbakır Belediye başkanı cüretkarca Başkentimize hoşgeldiniz der.Kenan Evrende okkalı bir tokatı yüzüne yapıştırır.Türkiye'de tek bir başkent var oda Ankara cevabını verir.Rahmetli babam bunu anlattığında hayret etmiştim ve o derecede sevinmiştim.Aslında o tokatı şimdiki Belediye başkanına,Barzaniye,Peşmergeye,diğer destek olan ülkelere atmanın zamanı geldide geçiyor bile.Öyle bir tokat yiyecekler ki ömürleri boyunca (gerçi ömürleri olursa) unutamayacaklar.Allahım milletimizi ve askerimizi korusun.

12 eylül öncesi olması lazım abi;) bir yerde okumuştum öyle hatırlıyorum:)

cünkü darbede bununda cok etkisi görülmüştü.

Evet Sametcim Öncesiydi.:)

Diyarbakır da patlama deyince şimdi aklıma geldi.12 Eylülden önce(belki sonrada olabilir şimdi tam hatırlayamayacağım) terörün yine zirve yaptığı dönemlerde o zaman Genelkurmay Başkanı olan Kenan Evren Diyarbakır'ı ziyarete gelir.Karşılama heyetinde olan Diyarbakır Belediye başkanı cüretkarca Başkentimize hoşgeldiniz der.Kenan Evrende okkalı bir tokatı yüzüne yapıştırır.Türkiye'de tek bir başkent var oda Ankara cevabını verir.Rahmetli babam bunu anlattığında hayret etmiştim ve o derecede sevinmiştim.Aslında o tokatı şimdiki Belediye başkanına,Barzaniye,Peşmergeye,diğer destek olan ülkelere atmanın zamanı geldide geçiyor bile.Öyle bir tokat yiyecekler ki ömürleri boyunca (gerçi ömürleri olursa) unutamayacaklar.Allahım milletimizi ve askerimizi korusun.

Ah o tokat bi atılabilse... O belediye başkanının neler yaptığını az çok herkes biliyor...

demekki neymiş prens astra?bu savunduğun pkk gün gelir bigün seninde altında bomba patlatırmış.diyalog falan OLMAZ!!!
Benim kimseyi savunduğum falan yok ama belkide onların ekmeğine yağ sürenlerden olduğun için asıl savunan sensindir bilemiyorum hani dost görünüp düşman olanlardan yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri