Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam geri bildiriminiz için teşekkürler. Önemli olan ses ve yamulma durumlarının olmaması. Toz pek önemli değil benim için. Ferodo'nun TRW'ye göre daha yumuşak olduğunu söylemişlerdi. Hatta TRW en sert balataymış diye bir yorum okumuştum.Hocam her iki markada alanlarında en iyiler. Opelde orjinal üretici TRW diye biliyorum diskte iki markaydı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Balata da kesinlikle ferodo tavsiye ederim. TRW balata bayağı toz bırakıyor.
hocam 3 farklı opel servisini aradım üçüde Gm orjinal ön disk ve balatalar için 20 bin tl fiyat verdiler. 800 TL de işçilik diyorlar. Eurorepar marka da takıyorlarmış ona da ön disk ve balata için 5 bin dediler. Mecbur Ferodo veya TRW taktıracağım. Yorumlarda genelde olumlu bu markalar için.Ben opelde orjinal servis ne takıyorsa onu kullanın aksi halde, çart çurt ses yapıyor.
20 bin tl verip GM alamam.Trw baska bir aracta kullandim gayet memnun kaldim ancak digerini kullanmadim trw den sonra bosch aldim pisman oldum