dişciye gittim :D

sen bu vectra gt ile mercedesi kaldıran josefgt misin?

Volkan'ın yanına bugün gitmeyi düşünüyorum
Şöyle dişleri bir kar beyazı yaptıralım
Fiyatta uygun
Opelim.Net'çilere indirim de varmış

abi ya bişi sorcam benimde en kısa zamanda gitmem gerekiyo ama korkuyu elgellemek için bişi varmı? gercekten sırf korkudan gidemiyorum. kanal tedavisi cok can yakarmı?

Abi daha önceden dişci olduğunu neden belli etmedin. Senin yer neredeydi benim dişciye gitmem gerekli ama tanıdık olması şart koltukta 3 yaşında çocuğa dönüyorum çakiliş iş değilim :o Hiç çanım yanmasada çocukken kanal tedavisi olmuştum o delici cihazların sesi tarif edemiyeceğim şekilde istem dışı sıkıntı yapıyor. Korkumdan dişciye gitmiyorum.

abi ya bişi sorcam benimde en kısa zamanda gitmem gerekiyo ama korkuyu elgellemek için bişi varmı? gercekten sırf korkudan gidemiyorum. kanal tedavisi cok can yakarmı?
arkadaşlar can yakma olayı yok herşey anestezi altında yapılıyor. tabiri caizse dişi çeksem ne olduğunu anlamsın. bütün kanal tedavisi seansları anestezi altında yapıyorum. mazemeden kaçmıyoz. isteyin hekimleriniz öyle yapsın. canlı canlı kanal aletlerini sokturmayın dişinize. sadislik yapmasınlar. sinir kalmışmı test ediyoz demesinler.:mad:
arkadaşlar yerim zeytinburnunda sümer mah. merv caddesi. 109 .az önce murat abimiz geldi(combo murat).

bir gün ugrarım

sıkıntısı olan arkadaşlara her türlü yardımcı olmaya çalışırım:)

abi cok sağol keske ist. olsam. artık canakkalede bulucaz bi doktor. kacıs yok:D

Geri