Direksiyonu sağa sola dönderince rölanti ve stop problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan c3sur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

c3sur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar aracım 2000model astra gl şu an 72 bin de atiker safe fast kit takılı takılalı 1 sene ve 10 bin km oldu sorunum şu motor 90 dereceye geldikten sonra ışıkta falan beklerken veya park ederken direksiyonu sağa sola çevirdiğimde devir çok düşüyor 400 500 e kadar bazende stop ediyor normal rolantide çok düzgün çalışıyor ilk çalıştırmada bu sorun yok benzinde kullanıyorum yine aynı akü yeni şarj testi yaptırdım şarj dinamosununda sağlam olduğunu söyledi elektrikçi power steering kapağını zorda olsa açtım ama yağ seviyesini göremedim maalesef bu durum yağ eksilmesinden kaynaklanabilir mi? veya başka bir problemmi var ? Yardımlarınız için teşekkür ederim

yağsız çalışınca olabilir.

aküyü de ölçtürmeniz iyi olur

Elektrikte yetersizlik var yada araçta kaçak veya sarj dinamosunda arıza var elektrik üretemiyor veya az üretiyor anlaşıldığı üzere direksiyon hidroliği elektrik çekince buda ateşlemeyi etkiliyor bence akü-dinamo-kaçak kontrolü yapmanızda fayda var

öncelikle aracınızın servo yağını doldurun eksik varsa yapar,
pompada sorun varsa yapar,
elektrik gücü ölçmeyi direksion çevirince bakınız,
bir noktada boğaz temizliği ki buda stopa götürür

cevaplarınız için teşekkürler akü 72amper inci akü özellikle elektrikçiye aküyü ölçtürdüm sağlam ve dinamonun şarj ettiğini söyledi motoru yıkatıp servo hidroligine bakıcam motor çok kirli ve seviye gorunmuyor birde direksiyoncuya baktırcam hafta sonu bu durum çok can sıkıcı

400ml hidrolik eklendi sorun düzeldi kaçak testide yapıldı kaçak yok

geçmiş olsun ;)

Geri