Direksiyondan kıtır kıtır ses gelmesi

evrim0626

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar 2005 astra h sahibiyim. direksiyonumdan özellikle araç soğukken çevirirken sanki lastik bişeye takılır gbi ses geliyor. ama sürekli gelmiyor. 1-2 defa ustaya götürdüm adam sürerken gelmedi dolayısıyla bişi yok dedi:) ama bu beni huylandırıyor bu ses nasıl olabilir. arada birde sanki içerden su akıntısı gibi sürtme sesi geliyor davlunbaza sürter gibi sağ sol yapınca. sizce sebep nedir? birde tatil sebebiyle ankaradayım. aracımın sol ön farı kaskodan orjinali ile değişti ama sağ far kör gibi oldu eli yüzü düzgün bir sağ çıkma far bulabilirmiyim uygun fiyata. bu konularda opel garaj bana yardımcı olurmusun:) aracımı getirsem. ne zaman uygun olur?

aks kafalarında sıkıntı olabilir mmi acaba. tam sağ veya tam sol yapıp gidince tıkırtı yine geliyor mu? rot başları yada rot kollarında da boşluk olabilir. bir de direksiyon kutusundaki tıkırtı burçu geliyor aklıma... ama soğukken yapıyor olması direksiyon pompası ile ilgili de olabilir (tüm direksiyon sistemini saydım heee :) )

ustanın biri amortisor bilyalarından olabilir hiç oynatma dedi.yazın rot kollarını değiştirdim ondan sonra ses olmaya başladı acaba ondanmıdır diye düşünüyorum. hazır ankaradayken opel garaja bi götürecem güvenilir usta şart. gitmişken sağ farıda halledeyim diyorum:) ankaraya 4 ayda bir ancak gelebiliyorum çünü

ustanın biri amortisor bilyalarından olabilir hiç oynatma dedi.yazın rot kollarını değiştirdim ondan sonra ses olmaya başladı acaba ondanmıdır diye düşünüyorum. hazır ankaradayken opel garaja bi götürecem güvenilir usta şart. gitmişken sağ farıda halledeyim diyorum:) ankaraya 4 ayda bir ancak gelebiliyorum çünü

en kıyağı bence de öyle yap :)

Geri