Direksiyon

blackcloud

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARKADAŞLAR SİZDEN BİR KONU HAKKINDA BİLGİ İSTİYORUM BENİM ARACIN DİREKSİYON ÇOK ZOR DÖNÜYOR NEDENİNİ BİLEN VARSA BANA YARDIM ETSİN.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

aracın kaç model??

lastikleriyin havasını kontrol ettir.

lastik havası buraya konu açacak kadar bariz bi fark yaratmazdiye düşünütyorum

benim araç 94 hidrolik

bi kayıs kopmustu otobanda giderken arac calısmıyoken direksiyon cevirisiniz ya aynen öle dönüoydu park etmek imkansızdı nerdeyse

am yeni çıkanlarda hidrolik değilde elektronikmiş galiba onun iin modelini sordum

ön düzene bir bakım yaptır...

direksiyon pompana baktır yada direksiyon bıçaklarına baktır yamulma olmuş olabilir

amaortisör ust takozlarından kaynaklanır bılyası dağılmıstır veya yagsız kalmıstır

Benim araçta manevra yaparken çat çut diye ses geliyordu ve titreme vardı. sağ ve sol körüklerin ikisininde yağı boşalmış. kelepçeleri kopmuş, körükler yırtılmış. Akis başları toz almış ve aşınarak boşluk yapmış. amortisör kafalarında bilyeler var. Biri dağılmış diğeri de baya kötü durumda iki. Bilyası dağılan içindeki yuvayı da parçalamıştı.
Buralara bir baktır derim. Ben iki akis başını da değiştirdim. Biraz pahalı meret.

...

Son düzenleme:
arkadaşım direksiyon sisteminde hava varsa veya atf yağı özelliğini kaybetmişse sorun oluyor.ilk önce yağın özelliğini kontrol et.normal kayganlıkta ise sistemde hava vardır.onu aldır derim kendimce.selamlar
direskıyonda hava olmaz. fren sistemıyle karıstırıyor olmayasın

Geri