direksiyon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeoL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CeoL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
92 vectra...Direksiyonu sonuna kadar çevirdiğimde tekerlekten tak tak tak şeklinde ses gelio nedeni ne olabilir.bide araba durduğu yerde çalışırken direksiyon çok sert zor dönüyo hatta bazen dönmüyo bile ama hareket edince normal haline gelio...bunların nedeni ne olabilir?

hareket halındeyken dıreksıyonu tam tur dönderınce tak tak ses gelıyor ve dıreksıyonu duzeltınce ses kesılıyorsa o ses akıs kafasından gelıyordur korukler yırtılmıs veya yırtık olmasa bıle zamanında boşluk yapmıstır... bırde tam tur dönulu tutunca tazzık sesı gelır o normaldır. dıreksıyonun sertlıgıne gelınce lastıklerden ve lastıklerın havasıyla alakası olabılır.

aynen dedigin gibi sonuna kadar cevirdiginde tak tak ses gelio duzeltince gidio...gecenlerde sol on korugu deistirtmistim patlamıstı ama bi farkı olmadı hala yapıo o sesi..direksiyon pompasıyla bi alakası olabilirmi.cunku arac durdugu yerde direksiyonu cevirdigimde direksiyon zor donuo ve pompayı kitlio yani pompanın donmesi duruo...

tamam ıste akıs kafası boşluk yapmıs köruk yırtık kullandıgın ıcın ıcıne su almıs. sımdı korugu yenılesen bıle bı faydası olmamıs akıs kafası degısmesı lazım. gergıde felan sorun olabılır veya buyuk kayıs takmıslardır kayıs pompaa kasnagının uzerınden atlıyor olabılır

ya ben pek anlamıorum da bu akıs kafası dedigin sey ne ve nerde oluo pahalı biseymi..bide bu pompanın takılmasını ustaya gostermistim pompayı deistirelim dedi ama kesin pompadandır demedigi icin deistirtmemistim....

sesle ilgili olarak

benim arabam dada aynısı oldu ustam direksiyon kutusunu ve körüklerini yaptırdı bunun karşılığında benden 160 ytl aldı ve düzeldi ön tekerlerin arkasında körükler var göreceksin orası kutu şeklinde işte o yenisi için ise 400 ytl dediler. Tornacı Osman usta diye bir yere gittim Ankara ili Şaşmaz da Yapı Krde Bankası arkasında

benim arabam dada aynısı oldu ustam direksiyon kutusunu ve körüklerini yaptırdı bunun karşılığında benden 160 ytl aldı ve düzeldi ön tekerlerin arkasında körükler var göreceksin orası kutu şeklinde işte o yenisi için ise 400 ytl dediler. Tornacı Osman usta diye bir yere gittim Ankara ili Şaşmaz da Yapı Krde Bankası arkasında

kendinizi formata ugun bir biçimde tanıtınız.

Geri