direksiyon ve tıkırtı

AHMETKARTAL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yolda giderken dönüşlerde direksiyondan tık diye bir ses geliyor sağa ya da sola farketmiyor hangi yöne dönersem döneyim tık diye bir ses geliyor ve bunu elimle rahat bir şekilde hissediyorum sebebi nedir bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler

direksiyon sökülüp bakılması lazım buyuk bı ıhtımal dıreksıyonun altından

Valla aynı sorun bende de var. Servise götürdüm. Büyük ihtimal amortisörlerden dedi. Amortisor başlarımı öyle bişey tam olarak hatırlamıorum değişmesi gerekio dediler. Yada direksiyon kutusundanmış. Eğer amortisör başlıklarından ise 200 ytl'ye bitiyor benim araba için. Ama direksiyon kutusundansa o zmn baya bi pahalıymış. Bende Önümüzdeki ay yaptırıcam inşallah.

vallahı kardesım amortisör tepe takozlarının degısmesı gerekır demıslerdır..dıreksıyona gelınce epey bı pahalı ınsallah sorununu en kısa sekılde halledersın..kılay gelsın kardesım

valla bendede gliodu servise gittim oturma yerine gidiyodum adam anahtarı getirdi tamm oldu dedi:D :D

sorun hala devam ediyor dönüşlerde gelen boşluk gibi birşey
yavaşlayıp tekrar gaza basıp dönüş yaparken oluyor.
servise götürdüm amortisör takoz başlıklarını değiştirdiler
hala sorun çözülmedi servise tekrar götürdüm tecrübeye çıktık direksiyondaki usta farketmedi birşey yok diyor bense her sürüşümde sanki direksiyon elimde kalacakmış gibi bir şey oluyor kimse anlayamadı bu nasıl iştir bilmiyorum.

aks kafaları amaortisör takozları vs vs bir çok nedeni olabilir sesi duymadan kimse kesin bişey diyemez

Arkadasim Ayni Sorun Bendede Vardi Mafsaldan Cikti Sorun Sadece Saga Sola Donuslerde Oluyodu Benimde

sorun hala devam ediyor dönüşlerde gelen boşluk gibi birşey
yavaşlayıp tekrar gaza basıp dönüş yaparken oluyor.
servise götürdüm amortisör takoz başlıklarını değiştirdiler
hala sorun çözülmedi servise tekrar götürdüm tecrübeye çıktık direksiyondaki usta farketmedi birşey yok diyor bense her sürüşümde sanki direksiyon elimde kalacakmış gibi bir şey oluyor kimse anlayamadı bu nasıl iştir bilmiyorum.

arkadasim akislere dikkat et tekerlek yerinden cikabilir! cukurlara girince ses cikartiormu? tik die akislere baksinlar

Geri